5 toffe DualShock controllers - gamen in stijl!

  DualShock controllers zijn er in allerlei soorten kleuren. Of je nou van glimmend goud of zwart houdt, er is voor iedereen wel wat te vinden. Op zoek naar nieuwe toffe limited edition controllers? Met deze 5 toffe DualShock controllers kan jij gamen in stijl!

  Sony

  5. Call of Duty WWII controller

  We beginnen de lijst met toffe DualShock controllers met de Call of Duty: WWII controller. Deze controller is perfect voor Call of Duty fans of gamers die van een groen (leger) kleurtje houden. De Call of Duty WWII controller kwam in 2017 uit en hoorde bij een PS4-bundel. Bij de bundel zat een PS4 van 1 TB met camouflage kleuren en een bijpassende legergroene DualShock controller.

  Verder kregen PS4 spelers natuurlijk de Call of Duty WWII game erbij en kregen zij toendertijd early access tot DLC Map Packs. Deze content werd dertig dagen later pas los op andere platformen verkrijgbaar. De controller werd aangekondigd op de officiële PlayStation Blog. Degene die het bericht plaatste was Mary Yee, een marketing-vicepresident.

  Sony

  4. Marvel’s Spider-Man controller

  Bereid je maar voor om te rennen en te swingen met je favoriete superheld door Manhattan, want op nummer vier staat niemand anders dan de enige echte Spider-Man! In september 2018 kwam er een toffe Marvel’s Spider-Man limited edition bundel uit, die menig gamer hart doet kloppen. De DualShock controller kan gewoon niet uit ons lijstje ontbreken.

  Bij deze bundel zit een volledig op maat gemaakte Amazing Red 1TB PS4 Pro-console met een iconisch Spider-Man logo. Hierbij hoort natuurlijk een bijpassende rode DualShock 4 controller met witte knoppen. Verder krijgen spelers ook de game Marvel's Spider-Man erbij. Op de officiële PlayStation Blog is de bundel aangekondigd.

  Sony

  3. Star Wars Darth Vader controller

  Op nummer drie staat de Star Wars Darth Vader controller. Deze controller is perfect voor Star Wars fans die nog geen PS4 in huis hebben, of hun oude willen vervangen. Bij de limited edition PS4-bundel krijg je een door Darth Vader geïnspireerde PS4 van 500 GB of 1TB en een bijbehorende DualShock controller.

  De PS4 heeft een afbeelding van Darth Vader en een Star Wars logo aan de bovenkant van het systeem. Ook de controller ziet er tof uit. De DualShock controller is glanzend zwart met grijze en rode knoppen. Verder krijgen kopers ook nog Star Wars Battlefront Deluxe Edition en andere klassieke titels erbij of Disney Infinity, afhankelijk van welke zij kiezen. De bundel kwam in 2015 uit.

  Sony

  2. God of War PS4 Pro Limited Edition

  De volgende op onze lijst met toffe DualShock controllers is de God of War Limited Edition. Deze bundel kwam uit in april 2018 en bestaat uit een op maat gemaakte PS4 Pro-console, geïnspireerd door Kratos’ Axe en een zilverkleurige controller. Ook zit de game God of War bij de bundel. Shannon Studstill, manager van Santa Monica Studio, gaf wat achtergrondinformatie over de inspiratie achter het speciale ontwerp:

  "Toen we de nieuwe Leviathan Axe van Kratos ontwierpen, wisten we dat dit veel meer betekenis zou hebben, niet alleen voor het spel, maar ook voor onze fans. Santa Monica Studio was bijzonder trots om de aangepaste PS4 Pro met de Leviathan Axe op een dergelijke gedetailleerde manier te versieren. We hebben veel tijd besteed om ervoor te zorgen dat deze PS4 Pro speciaal was, voor de speciale fans die het zullen koesteren.”

  Sony

  1. 500 Million Limited Edition

  De absolute topper bovenaan onze lijst met toffe DualShock controllers is de 500 Million Limited Edition. Deze limited edition verscheen niet zomaar, want Sony had iets belangrijks te vieren. Het bedrijf heeft namelijk al meer dan 525.3 miljoen PlayStation systemen wereldwijd verkocht, wat een enorm succes is. Sony keek naar de kleuren die veel geliefd waren onder fans en besloot dit te verwerken in een nieuwe limited edition console en controller.

  De console is doorzichtig donkerblauw en heeft een bijpassende draadloze DualShock 4 controller. De PS4 Pro wordt geleverd met een grote harde schrijf van 2 TB en zal wordenn gelimiteerd tot 50.000 stuks wereldwijd. Elk systeem heeft een koperen herdenkingsplaat aan de voorkant met het gelimiteerde serienummer erop. Ook de controller is doorschijnend donkerblauw en is zowel als bundel of los te koop.

  Welke toffe DualShock controllers zijn jouw favoriet?

  Er is een groot aanbod aan toffe DualShock controllers, skins en andere accessoires voor PlayStation fans. Welke controller is jouw favoriet? Laat het weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.