Wat vind jij van Anthem? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 23 februari 2019 om 15:00
xgn google image
Het is een belangrijke week voor BioWare, want haar nieuwste huzarenstukje is uitgekomen: Anthem. De RPG moet de harten van vele gamers gaan veroveren in februari, maar gaat dat lukken? De Doe Mee vraagt het dus aan julllie: wat vind jij van Anthem? Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij benieuwd naar jullie verwachtingen rondom The Legend of Zelda: Link’s Awakening remake. Tijdens de Nintendo Direct van anderhalve week geleden maakte Nintendo bekend dat er een remake komt van de GameBoy-titel Link’s Awakening. De meesten zijn enthousiast en kijken uit naar de bijzondere stijl van het spel. Zoals Sol76:
Nintendo Switch-bezitters, en vooral Zelda-liefhebbers, worden zo op hun wenken bedient. Binnen twee jaar tijd worden er namelijk maar liefst twee Zelda-titels uitgebracht – Breath of the Wild en dan Link’s Awakening. De XGN Doe Mee is vooral benieuwd naar de grafische stijl van de titel en las ook tegelijkertijd dat sommigen van jullie dat wel een enerverend iets vinden.
Maar genoeg Zelda, we gaan naar dé grootste game van februari: Anthem. BioWare’s nieuwste huzarenstukje moet de studio weer even op de kaart zetten na het debacle rondom Mass Effect: Andromeda. Samen met EA probeert de ontwikkelaar dat te doen en gisteren is Anthem uitgekomen. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van Anthem?

De game is een actie-game met het verhalende aspect van BioWare en moet de gamers over halen om ook te spelen. En sinds de release gisteren kunnen wij de titel spelen, al zijn er ook meerdere die Anthem al hebben gespeeld; of het nu in de bèta was of net voor de release. Maar onze vraag blijft: wat vind jij van Anthem? Is het een terugkeer naar vorm voor BioWare of juist niet? En waarom?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien wij jullie volgende week weer terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!