Dreamhack 2015 in Zweden - Een overzicht

Article
vrijdag, 26 juni 2015 om 12:32
xgn google image
Vorige week was XGN.nl op Dreamhack 2015. Onze Ramon deed daar uitgebreid verslag van de grootste LAN-party ter wereld. Met al het E3 nieuws is dat wat ondergesneeuwd, dus zetten we al zijn coverage nog even op een rijtje.
Dreamhack 2015 is hét LAN-evenement van het jaar. Tienduizenden gamers zetten hun PC neer om daar samen te gamen. Maar er is meer! Zo staan eSports en cosplay groots in de aandacht.
Wij waren erbij en maakten meerdere verslagen en videoreportages van het evenement. Alles daarvan zie je hieronder terug.

Dreamhack 2015 - Dag 1

De eerste dag stond in het reken van de reis naar Zweden, een 18 uur durende trip in de bus. De hardcore gamers waren helemaal klaar voor de virtuele strijd op Dreamhack en wij ook!
Dreamhack 2015 cosplay

Dag 2

Op de tweede dag was het tijd voor een rondje over de beurs. Er werden winkeltjes bezocht, wat merchandise gekocht, en natuurlijk moest er even gegamed worden! Ook kwamen we flink wat cosplayers tegen. Wat waren de beste?
Dreamhack 2015 cosplay

Dag 3

En dan is het alweer tijd voor de laatste dag. Ramon neemt afscheid van Zweden, maar gelukkig hebben we de foto's nog. En ook een overzicht van de beste cosplay kostuums op de show.
Dit was ons verslag van Dreamhack 2015. Tot volgend jaar!