FIFA 16 details - De grootste FIFA 16 vernieuwingen

Article
vrijdag, 26 juni 2015 om 12:32
xgn google image
FIFA 16 komt in september naar je toe, maar wat zijn nu precies de grootste FIFA 16 veranderingen die tot nu toe bekend zijn gemaakt? Je leest het in deze FIFA 16 details special.

FIFA Trainer

EA Sports helpt je dit jaar op weg om een betere speler te worden. Een nieuwe in-game trainer in FIFA 16 zal je feedback geven over hoe je beter kunt passen, meer goals kunt maken en kunt verdedigen met vertrouwen.
Het maakt niet uit of je een beginner bent of een echte veteraan. EA Sports is ervan overtuigd dat er altijd manieren zijn om je spel te verbeteren. Het doel van FIFA Trainer is om spelers in-game beter te maken in plaats van met video tutorials.
73766

Verdedigen is de sleutel

EA Sports heeft innovaties over het gehele speelveld toegepast om zo een gebalanceerde, authentieke en spannendere voetbalervaring te leveren aan haar spelers.
In FIFA 16 moet het fijner worden om te verdediging. Het spel geeft je meer mogelijkheden om je tegenstander te kunnen afstoppen. Daarnaast heb je als verdediger meer vrijheid en kun je dit maal meer vertrouwen op je team als verdedigende eenheid. Dit betekend dat er meer spelers mee terug rennen zodra er verdedigd moet worden. Je teamgenoten zullen nu de gaten dichtlopend door een verbeterde AI.
Waar in het verleden een mislukte tackle ervoor zorgde dat je speler nutteloos was, is dit in FIFA 16 niet langer meer het geval. De tackles zijn in het spel verbeterd. Zodra je nu bijvoorbeeld een tackle mist, zal je speler meteen opstaan en achter de speler aanrennen. In het verleden gleed je speler door en was deze verder uitgeschakeld in het duel, waardoor er gaten vielen.

Aanvallen is verfijnd

Nu zal je denken de verdediging is beter geworden waardoor het moeilijk wordt om te scoren, dit klopt deels. Maar ook de aanval is beter geworden. Het is nu mogelijk om de bal scherper in te spelen, schijnbewegingen te maken zonder bal en de bal verfijnder te schieten om zo een meer realistische voetbalervaring te geven.
73767

Vrouwenteams

FIFA 16 beschikt voor de eerste keer in de FIFA geschiedenis over nationale vrouwenteams. Het is mogelijk om te kiezen uit 12 teams en hiermee kun je spelen in Match Day, Offline Tournament en Online Friendly Matches. Het is alleen mogelijk om tegen andere vrouwenteams te strijden, aangezien dit ook alleen in het professionele voetbal mogelijk is.
In FIFA 16 kun je spelen met de nationale vrouwenteams van Duitsland, Amerika, Frankrijk, Zweden, Engeland, Brazilië, Canada, Australië, Spanje, China, Italië en Mexico. Onze Nederlandse dames zijn nog niet bespeelbaar in de nieuwste editie van FIFA.
73768

Pre-order bonus

Zoals bij meerder games krijg je tegenwoordig een pre-order bonus zodra je het spel eerder besteld. En dit geldt ook voor FIFA 16, zodra je FIFA 16 voorbesteld krijg je tot wel 40 FUT Packs cadeau.
Het populaire voetbalspel is in drie edities te pre-orderen, namelijk:
  • FIFA 16 Standaard Edition
  • FIFA 16 Deluxe Edition
  • FIFA 16 Super Deluxe Edition
Je kunt deze edities pre-orderen via Origin, PlayStation Store en Xbox Live. Als je FIFA 16 nu reserveert ontvang je FUT Premium Goud-pakketten tot een waarde van 15 euro.
Maar dit is nog niet alles. Je krijgt namelijk ook onmiddellijk toegang tot één gloednieuwe EA SPORTS Football Club-vreugdedans. Je kunt kiezen uit ‘’Bailandorobot’’ of ‘’KO’’.
FIFA 16 is vanaf 25 september verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Ben jij na deze FIFA 16 details nog meer benieuwd naar het spel? Wij mochten FIFA 16 alvast spelen in Parijs en jij kunt onze bevindingen lezen in de FIFA 16 preview.