God of War 3 Remastered E3 Preview - Kratos nog bruter en mooier!

  Het tijdperk van God of War op PlayStation 4 is bijna aangebroken. Volgende maand verschijnt God of War Remastered voor de PS4. Wat een game! Je leest er meer over in deze God of War Remastered E3 Preview.

  God of War Remastered volgt hetzelfde verhaal als toen God of War 3 alweer vijf jaar geleden uitkwam op de PS3. Qua verhaal is het dan ook verstandig nog even de God of War 3 review van destijds door te lezen.

  Nieuw jasje

  God of War op de PS4 heet niet voor niets Remastered, want er zijn wat vernieuwingen. En daar gaan we het nu over hebben in deze God of War 3 Remastered E3 preview. De game draait nu zoveel mogelijk op 60 frames per seconde. Dat is het doel van de makers. Iets wat niet altijd lukt, maar wel grotendeels.

  Door de verbetering van de framerate loopt God of War 3 nu een stuk smoother dan voorheen. Tijdens de speelsessie op E3 werd al snel duidelijk dat je vijanden nu nog duidelijker ziet en ook Kratos ziet er beter uit dan ooit.

  God of War 3 Remastered E3 preview

  Toevoeging van photo mode

  Toch is het niet de verbeterde framerate waardoor een God of War fan dit avontuur weer opnieuw zou willen beleven. Wat de meest interessante toevoeging aan God of War 3 Remastered is, is de photo mode.

  Daarmee treedt de game in de voetsporen van andere PlayStation titels, zoals inFamous en The Last of Us. In God of War Remastered kun je op elk gewenst moment de game pauzeren en een foto maken van de brute actie op je TV. Met één simpele druk op de knop zit je in de modus en dan kun je met de camera draaien, een frame kiezen en een prachtige foto maken.

  Vervolgens kun je die foto helemaal naar wens aanpassen. Vooral tof zijn de filters die je kunt toepassen. Dit zijn er in totaal 12 waaronder bijvoorbeeld blood moon, black & white, gold, vivid en nog veel meer toffe dingen. De density valt ook geheel naar eigen smaak aan te passen.

  Voor de God of War fan is de toevoeging van deze modus echt wel een reden om het avontuur nogmaals te doorlopen. Want zoals we allemaal weten is Kratos een baas. Dus hoe tof is het om al die epische gevechten eens onder de loep te leggen, toffe foto’s te maken, aan te passen en dan te uploaden. De hele wereld mag toch meegenieten van die coole dingen die jij in de game doet!

  God of War 3 Remastered E3 preview

  Het vrijspelen van handige kostuums

  Een geweldige feature dus. Wat ook vet is, is de beloning die je krijgt als je de game één keer doorlopen hebt. Je speelt dan namelijk acht nieuwe kostuums vrij: Kratos, Fear Kratos, Apollo, Morpheus Armor, Phantom of Chaos, Forgotten Warrior, Dominus en Deimos. Elk kostuum zorgt ervoor dat je de game dan nog een keer kunt doorlopen op een andere coole manier.

  Elk kostuum biedt ook wat gameplay veranderingen. Het pak van Dominus zorgt er bijvoorbeeld voor dat je twee keer meer schade kan incasseren. Hoe cool is dat? En andere kostuums geven je meer magie of andere dingen. Probeer daarna de game dus vooral op een moeilijkere graad.

  Kratos altijd een eindbaas

  Ander pluspunt is dat alle eerder verschenen DLC van God of War 3 nu meteen in deze God of War 3 Remastered Edition zit. De game ligt vanaf 17 juli in de winkels, is al te pre-orderen, en is tof voor zowel nieuwkomers als de die hard fans. De overstap van PS3 naar PS4 ziet er goed uit. Kratos is en blijft een eindbaas!

  God of War III Remastered

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.