DreamHack 2015 foto's - Droom of realiteit?

Article
donderdag, 18 juni 2015 om 11:59
xgn google image
De nachten zijn kort, maar de gamesessies zijn lang. Daan en Ramon beleven hun laatste dag op DreamHack terwijl zij nog fanatiek een video aan het opnemen zijn. Een gesprek met Steelseries en andere stands staat vandaag op de planning en daarnaast verkennen zij op de laatste dag van DreamHack nogmaals alle hallen. Check hier de laatste DreamHack 2015 foto's!
De eerste nacht verliep onrustig op de slaapzaal vanwege de grote overmaat aan slapeloosheid. De tweede nacht besloten Daan en Ramon om een bed op te blazen in de perslounge om ook alle spullen in de gaten te houden. Daan kon echter de nachtrust niet krijgen waarnaar hij zo erg opzoek was en besloot om toch de slaapzaal te betreden, want er stond nog één drukke dag voor de boeg.
DreamHack 2015 foto's

Nachtelijke avonturen

Na genoeg slaap te hebben gepakt, waarbij Ramon een aantal keer de hallen heeft verkend om te kijken wat er 's nachts allemaal gaande is. In de main hal (D) wordt nog knetterharde muziek gedraaid waar gamers duidelijk geen last van hebben aangezien ze gewoon met een kussen op hun bureau liggen te slapen. De overvloed van Monster Energy kan de jongeren niet genoeg wakker houden, waardoor er alsnog een ontspannen sfeer hangt en er verschillende gaming rigs worden getoond.
DreamHack 2015 foto's

Dromen worden realiteit

In de ochtend plannen de heren een gesprek in met Dan Sønderskov, Marketing Manager bij Steelseries om een aantal producten te bespreken. De Steelseries booth staat vol met gaming desktops die verschillende games speelbaar maken en daarnaast zijn er consoles aanwezig waarvoor Steelseries nieuwe headsets heeft ontwikkeld. De heren van Steelseries zijn uiteraard erg trots op twee andere producten die ook onze ogen snel trok. De Steelseries Apex M800 en Steelseries QCK XXL met een formaat van ongeveer één meter.
DreamHack 2015 foto's
Uiteraard zijn er nog meer verschillende booths aanwezig op de Dream Expo en besluiten de heren om daar ook een aantal gesprekken te houden. Onder andere Asus is aanwezig met de Asus ROG G20AJ en Turtle Beach staat met hun headsets te pronken bij de Oculus Rift. De echte gamers kunnen hun geluk proberen bij de Razer bus en uiteraard is ook Activision aanwezig met promotie voor Call of Duty Black Ops 3.
DreamHack 2015 foto's

Publieks favoriet

Op de route van de Dream Expo naar merchandising komen de heren Patrick tegen die de Speedrunning community een energie boost geeft met zijn aanwezigheid. De jongeman verteld ons over een cosplay meeting later op de dag, waarbij wij de mogelijkheid krijgen om de cosplay personages van dichterbij te bewonderen. De Nederlandse Merel, voor sommigen beter bekend als Willowcookie is hier uiteraard ook weer bij aanwezig na haar indrukwekkende optreden bij de cosplay show de dag ervoor.
DreamHack 2015 foto's
Merel wist op dag 2 al een spectaculaire indruk achter te laten als Worgen Deathknight en was absoluut een publieksfavoriet. Tijdens de cosplay meeting kunnen wij wat dichterbij komen om Merel beter vast te leggen op de foto en uiteraard zijn er ook andere bekende cosplay personages aanwezig.
Na een drukke dag waarbij nog een mooie Iron Man en Nintendo pet werden gescoord bij het Nederlandse Cool2u, moesten de heren het echter wat rustig aan doen om de video nog op tijd af te krijgen.
DreamHack 2015 foto's

Verwarring

In de avond gaat Ramon opzoek naar eten en komt nogmaals Patrick tegen. Ze besluiten samen met een bekende van Patrick de lokale restaurant te bezoeken waarbij voor 9 euro onbeperkt taco's en nacho's kunnen worden genuttigd. Binnen een korte tijd wordt een overvloed aan taco's gegeten en schuiven er een aantal onbekende dames aan.
DreamHack 2015 foto's
Onbekend blijkt echter bekend want de cosplay actrices hebben zich omgekleed naar alledaagse kleding en zijn haast onherkenbaar. Blond wordt opeens brunette en brunette wordt opeens blond, de logica verdwijnt net als Ramon die beseft dat deze logica zijn Iron Man pet te boven gaat.
DreamHack 2015 foto's
Uiteraard kan DreamHack niet bezocht worden zonder zelf te hebben gegamed en de heren besluiten om de nacht te vullen met games. Tijdens het gamen duikt er een daverend gejuich en applaus op vanuit hal B en de heren snellen naar de zaal toe om te kijken wat er gebeurt.
DreamHack 2015 foto's

Finale ronde

Er lopen verschillende security mensen rond en het podium waar verschillende Counter Strike Global Offensive wedstrijden worden gehouden is verdwenen in de mensenmassa. De brandweer heeft de doorgang afgesloten vanwege brandgevaar en de heren snellen naar het podium (dankzij de privileges van een pers pas) om een spannende thuiswedstrijd tussen Fanatic en Ninja's in Pyjama's te aanschouwen.
DreamHack 2015 foto's
Er volgt een golf aan gejuich als afsluting en een lange nacht waarna een nog langere busrit de laatste dag moet vullen. De seizoensfinale van Game of Thrones wordt uitgebreid bestudeerd in de nachtelijke uurtjes en de bus wordt de volgende ochtend gevuld met een hoop gesnurk en mooie verhalen.
DreamHack 2015 foto's

DreamHack 2015

De terugreis lijkt in het begin korter te zijn dan de heenweg vanwege de vele films die worden getoond. Echter wordt dat al snel verstoord door een terugreis van ongeveer 20 minuten omdat twee heren de bus gemist hebben bij een McDonalds stop. De lange terugreis mag de pret echter niet bederven en Daan en Ramon kunnen met een positief en energievolle (ondanks weinig slaap) blik terugkijken op een geweldige DreamHack 2015.

Populair Nieuws