5 Toffe Dragon Ball FighterZ Switch combo's - Zo geef je een bruut pak slaag!

  De pakken slaag zijn weer bijna in de aanbieding, want Dragon Ball FighterZ komt naar de Switch. En hoe kunnen we dit nou beter vieren dan met een overzicht van Dragon Ball FighterZ Switch combo's? Wij zetten vijf toffe combo's voor je op een rijtje. Dit gaat je zeker sterker maken in de game!

  Dragon Ball FighterZ is bijna uit op de Nintendo Switch en dan mogen we aan de slag met de tofste personages uit de franchise. De vechtgame uit de stal van Arc System Works is bijzonder toegankelijk voor de nieuwkomer, door zijn eenvoudige besturing. Helemaal als je bedenkt dat er een Simplified Controls optie in de game zit, waarmee special e bewegingen zonder moeite gedaan kunnen worden.

  Maar de game is niet zomaar meester te worden, wat te danken is aan de verschillende timing van ieder personage en het scala aan combo's wat mogelijk is. Wij helpen je een handje door je vijf toffe combo's te geven!

  Als je alvast wil weten wie er allemaal in de game zitten voordat je met deze combos aan de slag gaat, hebben wij een overzicht voor je van de tofste Dragon Ball FighterZ personages. Deze lijst is gemaakt op basis van de naam van de moves die voorbij komen, zodat ook mensen die de eenvoudige besturing gebruiken snel weten wat te doen. Mocht je nog twijfelen over de game geven wij je vijf redenen waarom Dragon Ball FighterZ Switch zo tof is!

  5. Piccolo

  Piccolo is een vechter die alles even net wat anders doet in Dragon Ball FighterZ. Hij reageert anders dan anderen op bepaalde standaard combo's en dat maakt hem een gevaarlijke vechter. Dit zie je ook als je met Piccolo aan het trainen slaat. Zijn combinaties zitten net wat anders in elkaar dan bij de anderen.

  Maar hij heeft wel een hele toffe combo tussen de uitdagingen zitten, waarbij de vijand werkelijk alle kanten op gaat. Van dichtbij begin je met een lage medium aanval direct gevolgd door een lage Demon Shocker. De vijand gaat hierdoor een klein stukje de lucht in. Vervolgens trek je hem weer terug naar je toe met de unieke aanval die Piccolo heeft.

  En dat alleen om hem weer een Demon Shocker te geven gevolgd door een lage harde aanval. De vijand gaat nu de lucht weer in. Maar dat laat je niet zomaar gebeuren. Met een vanish beweging ga jij erachteraan en geeft hem een trap (deze trap gaat vanzelf).

  De vijand wil nu weer naar de andere kant van het level vliegen en dus trek je hem met je unieke aanval weer naar je toe. Hier blijven! Je kunt deze combo afmaken met Piccolo’s super aanval, de Demon Slicer en, als je genoeg ki hebt, ook nog een ultieme aanval erachter plakken.

  4 Goku Black

  Een relatief nieuw personage in de Dragon Ball wereld is Goku Black. Hij is als het ware de boosaardige versie van Goku. En zijn combo's liegen er niet om. Goku Black is een redelijk veelzijdig karaker dat snelheid met flink wat kracht combineert in zijn combo's.

  Een van zijn tofste combo's creëer je wanneer je je tegenstander de lucht in slaat met een gebukte zware aanval. Dit volg je op met een zware aanval waardoor je een Super Dash doet richting je tegenstander. Daarna kun je snel een lichte aanval uitvoeren met daarna een medium aanval. En dan is je tegenstander open voor een Fierce God kick.

  Als deze aansluit zal Goku Black de vijand als surfplank gebruiken en is er weer een opening voor een God Slicer Dance, de super aanval van Goku Black. Deze combo is te vinden in de combo-oefeningen van de game.

  3. Android 18

  Android 18 is in Dragon Ball FighterZ Switch niet alleen. Ze heeft Android 17 bij zich en vormt zo stiekem al een eigen team. Haar aanvallen gaan dan soms ook in samenwerking met Android 17 en dat kan voor spektakel zorgen. Ook in deze toffe combo komt er een en ander aan spektakel voorbij.

  ls je met Android 18 met een lichte aanval opent kun je snel opvolgen met een ki blast.Als je nu een goed getimede medium aanval uitvoert kun je doorgaan met een lage medium aanval en een lage harde aanval. Dit stuurt je vijand de lucht in en jij gaat er vanzelf achteraan. Hier heb je nu de keuze of je met wat lichte aanvallen wil doorslaan of met een medium aanval doorgaat.

  Uiteindelijk kun je je combo afmaken met een Energy Wave of de Ultieme aanval van 18, de Accel Dance. Deze combo is niet te vinden in de trainingen of uitdagingen van Dragon Ball FighterZ!

  2. Gotenks

  Een van de karakters in Dragon Ball FighterZ is Gotenks. Hij is het resultaat van de fusie tussen Goten en Trunks die allebei al redelijk krachtig zijn. En dus is Gotenks, hoewel hij klein van stuk is, een ware krachtbom. Dit komt niet alleen terug in de serie, maar ook in de game.

  Gotenks heeft namelijk snelle aanvallen die uiteindelijk kunnen resulteren in een behoorlijk krachtige combo. Deze vergt wel behoorlijk wat timing, maar de blauwe plekken bij de tegenstander liegen er daarna niet om. Je begint met twee lichte aanvallen gevolgd door een lage harde aanval. Vervolgens gaat de combo over in een automatisch stukje en dan neem jij het over met enkele lichte klappen.

  Hierna komt het gedeelte waarvoor je snel moet zijn. Je bent nu in de lucht en je tegenstander valt eigenlijk al. Door snel een halve draai naar voren te bewegen met een medium aanval gooit Gotenks er een Miracle Super Punch uit die je kunt opvolgen met een razendsnelle halve draai naar achteren en een medium aanval.

  Dit resulteert in de Great Special Rolling Kick die vervolgens gevolgd kan worden met een Vanish aanval die de combo eindigt. Maar als je minimaal drie balken vol hebt geknokt, kun je er ook voor kiezen om de ultieme aanval van Gotenks uit te voeren.

  1. Gohan (Adult)

  Gohan is als hij jong is al gevaarlijk, maar zijn volwassen versie liegt er ook niet om. Hij is snel met zijn aanvallen en voor je het weet heb je een twintig hit combo te pakken. Iets wat in deze game niet zo moeilijk is, maar met Gohan wel erg snel gaat. Deze combo van Gohan gaat verder dan dat en komt niet voorbij in de lijst met uitdagingen of oefeningen.

  Als jij en je tegenstander op de grond staan van je hem aan met drie lichte aanvallen, direct gevolgd door een gebukte medium aanval en meteen weer een gebukte harde aanval. Je tegenstander gaat nu de lucht in en jij gaat er met een harde aanval achteraan. Als je nu snel weer een lichte aanval uitvoert, kun je de vijand daarna onderscheppen met een medium of zelfs een harde Machine Gun Kick. Daarna is er niet meer veel te doen, zo lijkt het.

  Maar gelukkig hebben we de Vanish aanval nog. Als je deze snel uitvoert voordat de tegenstander kan ontwaken in de lucht, sluit deze aan en stuur je de vijand weer naar de andere kant van het level. Jij bent uiteindelijk sneller bij de grond en als je nog drie ki meters gevuld hebt kun je je ultieme aanval, de Bros. Kamehameha nog loslaten voor een toffe finish!

  Dragon Ball FighterZ combos

  Dragon Ball FighterZ Switch combo's - Er is nog veel meer te ontdekken!

  Dit waren volgens ons in ieder geval vijf hele toffe combo's die je in de game kunt uitvoeren. Maar Dragon Ball FighterZ Switch bevat veel meer van dit soort toffe aanvallen. Als de game op 28 september uitkomt kun je deze zelf gaan ontdekken en kont gaan schoppen tegen mensen van over de hele wereld!

  Dragon Ball FighterZ

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.