De 8 beste Telltale personages op een rij

Article
dinsdag, 25 september 2018 om 13:39
de 8 beste telltale personages 139538
Telltale Games heeft verschillende grote titels op haar naam staan, zoals The Wolf Among Us, The Walking Dead, Minecraft: Story Mode en Tales From The Borderlands. Maar welke personages zijn nou onze favorieten? Na het sluiten van de studio hebben wij een lijstje van de 8 beste Telltale personages ooit gemaakt.

Bigby Wolf (The Wolf Among Us)

We beginnen de lijst van de 8 beste Telltale personages met Bigby Wolf. Dit personage wordt ook wel de beroemde Big Bad Wolf of legend genoemd. Hij staat bekend om het martelen van varkens en meisjes in rode kappen, maar heeft sindsdien geprobeerd om die donkere dagen achter zich te laten.
Bigby is sheriff van Fabletown geweest en bleef eeuwenlang grotendeels in zijn menselijke vorm. Eeuwen geleden werd hij verliefd op Sneeuwwitje, met wie hij trouwde en later 7 kinderen kreeg.
Hoe meer hij in zijn wolvenvorm zit, hoe krachtiger hij is. Hij heeft een opmerkelijk uithoudingsvermogen, scherpe reukzintuigen en gehoor. Onze weerwolf kan zelfs een persoon correct identificeren door slechts een deel van zijn bloed te ruiken. Omdat hij gewoon een bad ass personage is, zit hij zeker in onze 8 beste Telltale personages.
139539

Bloody Mary (The Wolf Among Us)

Ook Bloody Mary staat in onze lijst van de 8 beste Telltale personages. Mary is een berekende, intelligente en methodische sadist, die voorkomt in The Wolf Among us. Dit bad ass personage geniet van het leed van anderen en het spelen met haar vijanden.
Ze heeft sociopathische neigingen, zoals het smeken van Crane om de bevelen van de Crooked Man te negeren, zodat ze hem kon straffen. Ze heeft een reputatie waar veel anderen, zoals Dee, Beast, Jack, Johann en zelfs Bigby bang voor zijn. Verder heeft ze verschillende coole moves, zoals Unreal Strength, Resistance to Magic, Mirror Cancellation, Reflective Teleportation en True Form Replication.
139540

Lukas (Minecraft: Story Mode)

Lukas is een hoofdpersoon in Minecraft: Story Mode. Hij is de voormalige leider van The Ocelots, de rivalen van Jesse’s Gang. Hij werkt later samen met Jesse om Ivor en de Wither Storm te stoppen..
De eerste indruk die de meeste mensen bij hem krijgen is dat hij een aardig en begripvol persoon lijkt te zijn. Lukas is vaak bezorgd om anderen en probeert vrede te handhaven in welke situatie dan ook. Sommigen zien hem als een lafaard, maar later komt zijn dappere en sterke persoonlijkheid naar boven, wat maakt dat veel fans hem het beste personage van de game vinden. Daarom staat hij in ons lijstje van de 8 beste personages uit Telltale.
139541

Groot (Guardians of the Galaxy: The Telltale Series)

De volgende op ons lijstje van de 8 beste Telltale personages is de bekende boomachtige held Groot. Hij is bijna altijd te zien met zijn beste vriend Rocket Raccoon. Hij is geliefd om zijn ontzettend bekende uitspraak ‘’I am Groot.’’ Aangezien hij een gigantische houten wezen is, is hij erg sterk. Zó sterk, dat Marvel’s Strength Scale beschrijft dat hij 100 ton kan tillen.
Zelfs wanneer hij oog in oog stond met het Monster van Badoon, een cyborg beest dat sterk genoeg is om Silver Surfer, Thing en Colossus te weerstaan, kan Groot hem makkelijk zonder al teveel moeite verslaan. Ook kan Groot complete gebouwen optillen met slechts één hand.
139542 1

Kenny (The Walking Dead)

Nog een personage uit The Walking Dead die in onze lijst van de 8 beste Telltale personages staat is Kenny. Hij is over het algemeen een sympathieke en zorgzame man. Soms kan hij koppig of opvliegend lijken, afhankelijk van de keuzes die in de game gemaakt worden. Verder staat hij bekend om het nemen van actie en het tonen van initiatief.
De grootste reden waarom Kenny veel fans heeft, is omdat hij bekend als zeer emotioneel betrokken bij de gebeurtenissen in het verhaal. Hij is erg loyaal aan hen die hem goed behandelen, maar vergeeft degenen die dat niet doen niet. Los van zijn goede leiderschapskwaliteiten, wordt hij gerespecteerd door het grootste deel van de groep.
139543

Batman (Batman: The Telltale Series)

Verder op ons lijstje van de beste Telltale personages is Batman. Wie kent hem niet? De man in het vleermuispak is te vinden op meerdere posters, films, stripboeken en zelfs games.
Voor de mensen die hem toch niet kennen: zijn ware identiteit is miljardair Bruce Wayne, die op kruistocht was nadat hij getuige was geweest van de moord op zijn ouders. Toen zijn ouders twintig jaar dood waren, viel een terroristische organisatie genaamd Children of Arkham de stad aan. Hij kwam erachter dat zijn verbonden was met de georganiseerde misdaad. Uiteindelijk versloeg hij hen en hun leider, Lady Arkham.
Het karakter van Batman in de Tales game is afhankelijk van de beslissingen die de speler maakt. Hij kan vriendelijk en zorgzaam voor anderen zijn, maar ook gewelddadig, agressief en soms zelfzuchtig zijn. Beslissingen die worden genomen kunnen gevolgen hebben voor zijn reputatie als Bruce Wayne of Batman.
139544

Clementine (The Walking Dead)

En natuurlijk staat Clementine, een van de meest bekende personages van Telltale en zelfs hun mascotte, bij ons op het lijstje. Ze komt uit The Walking Dead series en wordt door fans omschreven als een volwassen, vriendelijk en beleefd meisje dat haar best doet om de menselijkheid van de groep te behouden. Naarmate de tijd vordert, verandert Clementine steeds meer in een onbezonnen en krachtig personage.
Clementine is veel volwassener dan de meeste kinderen van haar leeftijd. Vanwege haar intelligentie is ze een snelle leerling en kan ze zich snel aanpassen aan de situatie waarin ze zit. Zo is ze is staat om praktisch te zijn en te improviseren in situaties zoals Lee helpen de deur te blokkeren en snel oplossingen te verzinnen. Los van haar volwassen kant blijft het een kind, die af en toe naïef kan reageren. Nadat ze verder in het verhaal de meest dierbare mensen in haar leven kwijt raakt, verdwijnt dit naïeve en verliest ze lichtelijk de hoop in de mensheid.
139545

Lee Everett (The Walking Dead)

De laatste op onze lijst van de 8 beste Telltale personages is Lee Everett. Hij komt uit de wereldberoemde Walking Dead serie van Telltale. Lee is erg geliefd onder de fans, omdat hij een slimme, kalme en zacht gesproken man is erg zorgzaam is voor Clementine. Hij kan af en toe boos reageren, maar dit is afhankelijk van wat voor keuzes de speler in het verhaal maakt.

Voor de uitbraak van de walkers aan de hand was, was Lee een professor die les gaf in geschiedenis aan de Universiteit van Georgia. Hij is geboren in Macon, Georgia, en had daar een moeder, een vader en een broer wonen. Toen hij erachter kwam dat zijn vrouw een verhouding had met een andere man, vermoordde hij de man, wat uiteindelijk leidde dat hij zich erg verwaarloosd voelde door zijn familie.

Later kwam hij erachter dat hij zijn hele familie is kwijt geraakt. Verder in het verhaal komt hij hoofdpersoon Clementine tegen, een jong meisje voor wie hij probeert te zorgen. Naast het beschermen van Clementine, zorgde Lee er ook voor dat ze zichzelf zonder hem kon beschermen door haar haar af te knippen en haar te leren hoe ze een pistool moest gebruiken.

Populair Nieuws