Dit zijn volgens jullie de beste Marvel villains!

  Avengers: Infinity War is uit en lijkt een enorm succes te worden. De schurk Thanos is een groot onderdeel van de film en je zou zelfs kunnen zeggen dat het zijn film is. Daarom vroegen we jullie vorige week welke beste Marvel villains de top bereiken en dit zijn de resultaten.

  Marvel

  Let op: Dit artikel bevat spoilers voor alle MCU-films en milde spoilers Avengers: Infinity War.

  5. Loki & de Chitauri (The Avengers)

  Het is toepasselijk dat we deze lijst met de beste Marvel villains beginnen met de film die zo populair werd dat de Marvel ineens een bekende term werd. Het is niemand minder dan Loki die met zijn Chitauri leger de aarde over wilde nemen. Natuurlijk kregen we met de post-credit scene pas te zien dat Thanos achter de schermen het conflict aanzette, maar hij was niet echt de superschurk in The Avengers.

  Zoals Iron Man al in de film zegt, was het plan van Loki niet erg doordacht. Zijn snode plannen zijn de reden dat het superheldenteam werd opgericht. The Avengers wisten Loki uiteindelijk dan ook zonder al te veel moeite te overmeesteren. Toch staat hij op nummer vijf in de uitslag en dat maakt hem niet de beste Marvel superschurk.

  Marvel

  4. Ultron (Avengers: Age of Ultron)

  Het blijkt wel weer dat de Avengers films volgens jullie goede schurken hebben, want op nummer vier staat Ultron volgens de uitslag van de beste Marvel villains. De superschurk uit Avengers: Age of Ultron werd gespeeld door James Spader, die een goede, boosaardige stem wist te geven aan de robot. Ultron is natuurlijk de creatie van Tony Stark en Bruce Banner in hun missie om de wereld te beschermen.

  De valse robot had dan ook wel een iets beter plan dan Loki, want hij had daadwerkelijk een visie voor hoe de wereld beter zou worden. Alle mensen zouden daarvoor wel moeten worden uitgeroeid en dat ging de Avengers net een stapje te ver. De Avengers wisten zijn kwaadaardige plannen dan ook te dwarsbomen, waardoor het Ultron niet lukte om een stad vanuit de atmosfeer neer te laten storten alsof het een komeet was.

  Disney/Marvel Studios

  3. Erik Killmonger (Black Panther)

  Het wordt wel eens gezegd dat de beste schurken zo goed zijn, omdat je ze kunt begrijpen. Dat kan dan ook best de reden zijn waarom jullie Erik Killmonger zo goed vonden, want je begrijpt wat zijn motivatie is. Hij is opgegroeid als een arme ziel die zijn hele leven moeilijkheden heeft moeten trotseren.

  Hij wil dan ook voorkomen dat andere kinderen zijn lot niet hoeven te delen. Wanneer blijkt dat daar alle mogelijkheid voor is in Wakanda en hij hiervoor kan zorgen, doet hij er alles aan om zijn doel te bereiken. De manier waarop hij het doet, is het enige wat ons ervan weerhoudt om hem als held te zien. Op het einde krijgt hij dan ook zijn zin, ondanks dat het niet de manier is waarop hij het graag gezien had.

  Paramount Pictures

  2. Loki (Thor)

  Misschien komt het door Tom Hiddelstons vertolking van Loki, want jullie vinden het een fantastisch karakter. De superschurk die Loki in Thor is jullie goed bijgebleven en staat dan ook op de tweede plaats. Hoewel zijn plan niet slaagt, blijft hij tot op de dag van vandaag memorabel en zien we hem in recentere films nog steeds.

  Wanneer Loki erachter komt dat hij helemaal geen zoon is van Odin en nooit koning van Asgard kan worden, gaat hij door het lint. Hij besluit niet om zijn vuisten te gebruiken, want dat past niet bij hem aangezien hij de God van Chaos en Leugens is. Hij besluit dan ook dat hij op die manier het beste de troon kan stelen.

  Marvel Studios

  5. Thanos & de Black Order (Avengers: Infinity War)

  Met kop en schouders stak Thanos boven de rest uit volgens de resultaten van onze poll over de beste MCU villains en dat is ook niet zo gek. Het is waarschijnlijk de meest recente superschurk die je op het witte doek hebt gezien en hij heeft een verrassend goede motivatie. We zullen niet al te veel details weggeven, want ook wij zijn de leus #ThanosDemandsYourSilence staat ons nog goed bij.

  Laten we het er op houden dat Thanos zeker een goede indruk op de kijker weet te maken in Avengers: Infinity War. Natuurlijk helpen The Children of Thanos oftewel de Black Order hier ook aan mee. Thanos is angstaanjagend, meedogenloos en laat je huilend de bioscoopzalen verlaten.

  De beste Marvel villains zijn bekend!

  Thanos is volgens jullie de beste Marvel villains in het Marvel filmuniversum. Ondanks dat Avengers: Infinity War pas een week uit is, heeft Thanos een goede indruk op jullie weten te maken. Later vandaag kun je stemmen in een nieuwe poll, dus blijf de site in de gaten houden.

  Vergeet ook vooral niet om over de beste Avengers: Infinity War easter eggs te lezen en in onze Avengers: Infinity War review kun je lezen wat Jordy van de film vond. Hij had veel goeds te melden over de film, maar vond het jammer dat de film zo kort was. “Infinity War tikt de 150 minuten aan, maar de film had kunnen profiteren van een langere speelduur om zo nog meer focus te geven aan de verschillende personages”, zei hij.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.