Welke tier heeft de beste Fortnite skins? [poll]

Article
donderdag, 03 mei 2018 om 16:28
welke tier heeft de beste fortnite skins poll 130952 1
Het nieuwe Fortnite seizoen is begonnen! Dat brengt natuurlijk ook nieuwe skins met zich mee en dat deed ons nadenken over de vele skins in de game. Wij willen jullie dan ook over de beste Fortnite skins vragen.
De door Epic Games ontwikkelde Fortnite is nog steeds ontzettend leuk om te spelen en dat doe wil je natuurlijk met een leuke skin doen. Je hebt vast en zeker dan ook een voorkeur qua skins. Daarom willen we je vragen naar de beste skins in Fortnite, want je speelt natuurlijk het liefst in je fijnste huid. Laat ons weten welke tier de beste skins heeft en breng hieronder je stem uit.

Beste Fortnite skins opgedeeld

Er zijn ontzettend veel Fortnite skins en dus maken we het wat gemakkelijker. We hebben per tier de Fortnite skins ingedeeld. Dit betekend dat als er vier geweldige skins in het recent verschenen seizoen 4 zitten, je het beste voor seizoen 4 kunt kiezen. Mocht je de meest voorkomende grijze skins het beste vinden, kun je natuurlijk ook daarvoor kiezen.
Met de komst van Fortnite seizoen 4 is de komeet na wekenlange speculatie eindelijk neergestort. Dit gebeurde overigens wel op een andere plaats dan verwacht, want hij is ingeslagen bij Dusty Depot. De komeet bracht ook Hop Rocks met zich mee. Er zijn nog veel meer details over Fortnite seizoen 4 bekendgemaakt, dus vergeet het niet te lezen wanneer je klaar bent met stemmen.