De beste games met een goede verhaallijn om naar uit te kijken

Article
donderdag, 06 september 2018 om 16:22
dit zijn volgens jullie de beste games met een goede verhaallijn 138467
Vorige week hebben wij aan jullie gevraagd naar welke games met een goede verhaallijn jullie uitkijken. Jullie hebben gestemd en er heeft zich een duidelijke top drie gevormd. Ook waren er nog een aantal games met maar een paar stemmen. Dit zijn de beste games met een goede verhaallijn waar jullie het meeste naar uitkijken!

5. Shadow of the Tomb Raider - 6 procent van de stemmen

Shadow of the Tomb Raider is het derde en tevens het laatste deel uit de serie. Het laatste deel van de Tomb Raider serie, Rise of Tomb Raider, kwam al in oktober 2016 uit.
Net zoals in voorgaande Tomb Raider games is de gameplay weer derdepersoons. Ook kan er weer over muren gerend worden en kun je van hoge afgronden abseilen. Ook kun je in Shadow of the Tomb Raider vrijer rond zwemmen, wat in de voorgaande games nog veel meer gelimiteerd was.
Het verhaal begint een jaar na het verhaal van Rise of the Tomb Raider. Lara Croft reis naar Peru en Mexico om de apocalyps te stoppen, maar dit gaat niet helemaal als gepland. In de game probeer je de fouten van Croft goed te maken. Shadow of the Tomb Raider staat vijfde in deze top 5 voor beste games met een goede verhaallijn.
Shadow of the Tomb Raider komt al op 14 september uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
138468 1

4. Kingdom Hearts 3 - 6 procent van de stemmen

Kingdom Hearts 3 is het twaalfde deel van de Kingdom Hearts serie, waarvan het eerste deel al in 2002 uitkwam. Op 29 januari 2019 zal het nieuwste spel uitkomen op de PlayStation 4 en Xbox One. Het is een crossover van Disney en Square Enix.
In Kingdom Hearts 3 speel je al Sora, die samen met zijn haar vrienden op een gevaarlijk avontuur gaat. Koning Mickey heeft Goofy en Donald Duck gestuurd om samen met Sora het kwaad te bestrijden. Zij moeten, samen met andere Disney Pixar-figuren, de slechteriken uit de serie, Heartless, afstoppen, omdat zij proberen het universum binnen te vallen. De andere figuren in dit spel zijn bijvoorbeeld Jack Sparrow en Olaf uit Frozen.
Kingdom Hearts 3 heeft met 6 procent van de stemmen de vierde plaats bemachtigt in de top vijf van de beste games met een goede verhaallijn.
138469 1

3. Cyberpunk 2077 - 19 procent van de stemmen

Cyberpunk 2077 werd al in 2012 aangekondigd en misschien is dit wel de reden dat zoveel van jullie naar dit spel uitkijken. Het lijkt erop dat deze eerstepersoons RPG pas in 2020 of 2021 uitkomt, al is er geen definitieve releasedatum bekend.
CD Projekt RED liet eind augustus de eerste beelden van Cyberpunk 2077 zien. Op Twitch werd er eerst een voor een lange tijd een code in beeld gebracht. Later bleek dit een aftelling te zijn voor de eerste beelden. De stream had op zijn toppunt via verschillende kanalen bijna 500.000 kijkers, dus het lijkt me duidelijk dat de Cyberpunk 2077 game storylines iets is waar veel mensen naar uitkijken.
Cyberpunk 2077 wordt ontwikkeld door de makers van The Witcher 3 dus misschien zijn de verwachtingen hierdoor ook wel hooggespannen. De verwachting is dat er in aan het einde van 2018 en het begin van 2019 meer bekend gaat worden over deze game. Wil jij nu alvast alle Cyberpunk 2077 details weten? Lees dan onze special!
138474

2. Red Dead Redemption 2 - 20 procent van de stemmen

Red Dead Redemption 2 is in tegenstelling tot Cyberpunk 2077 wel een game die er al heel binnenkort aankomt. Rockstar Games brengt deze actie-avonturen game uit op 26 oktober 2018.
Red Dead Redemption 2 is het derde spel in de Red Dead serie. Hiervoor kwamen Red Dead Redemption in 2010 en Red Dead Revolver die in 2004 op de PlayStation 2 en Xbox uitkwam. In totaal zijn er van beide games ruim acht miljoen exemplaren verkocht.
In de game storyline van Red Dead Redemption 2 speel je als Arthur Morgan en hij is een van de leden van de Van Der Linde Gang, die al bekend is uit Red Dead Redemption. Het verhaal gaat over de bende en jij ziet dit vanuit het perspectief van een van de bendeleden. De Red Dead Redemption 2 gameplay is enorm gedetailleerd; we kunnen niet wachten!
138475

1. The Last of Us Part 2 - 22 procent van de stemmen

De game storyline waar jullie het meeste naar uitkijken is die van The Last of Us 2. Deze game werd eind 2016 op de PlayStation Experience aangekondigd. Op E3 2018 opende de Sony persconferentie zelfs met The Last of Us 2 gameplay. Op deze game hebben jullie dus ook al een hele tijd moeten wachten en er is nog altijd geen definitieve releasedatum bekendgemaakt.
Dat de fans van The Last of Us serie zin hebben in dit spel blijkt wel uit de prijs die het spel aan het begin van 2017 heeft gewonnen. The Last of Us 2 won “Most Anticipated Game” tijdens de Game of the Year-uitreiking. Aan het einde van het jaar won het nog twee prijzen voor de meest gewilde en langverwachte game van 2017. We zullen nog wel even geduld moeten hebben voordat we dit spel kunnen gaan spelen, maar het is nu al de game storyline waar jullie het meest naar uitkijken.

Populair Nieuws