Dit zijn jullie favoriete Injustice 2 personages!

  In de afgelopen jaren zijn er heel wat vechtersbaasjes voorbij gekomen in games, maar deze Injustice 2 personages voeren de boventoon. Met hun superkrachten weten ze menig schurk het lastig te maken, maar ook de slechterikken hebben zo hun trucjes in de game.

  5. The Flash

  We beginnen de lijst van jullie favoriete Injustice 2 personages met The Flash. Deze superheld heeft een paar geweldige aanvallen waarbij zijn grootste wapen ook meteen wordt blootgelegd: snelheid. Alles wat The Flash doet gaat in een ongekende versnelling.

  Wie vaak met dit personage speelt zal vast en zeker verliefd zijn op zijn Super Move, waarmee hij zijn tegenstander mee neemt in een reis door te tijd en hem zo aan zijn einde brengt. En dit gaat, zoals we al zeiden, allemaal in de hoogste versnelling.

  4. Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT)

  Op de vierde plek staat een team bestaande uit vier man. Je krijgt dan ook vier voor de prijs van één, want je kunt kiezen met welke van de vier Turtles je de strijd aangaat. Wordt het Michelangelo, Leonardo, Donatello of Raphael?

  De Turtles hebben allemaal dezelfde Super Move, want deze doen ze met z'n vieren. Wel hebben de vechtersbaasjes een paar verschillende aanvallen, maar ook veel dezelfde. Desalniettemin zijn de Teenage Mutant Ninja Turtles een hele vette toevoeging aan Injustice 2!

  3. Harley Quinn

  Harley Quinn staat op de derde plek van jullie favoriete Injustice 2 personages. De vrouw die tot over haar oren verliefd is op The Joker, laat hier in de game helemaal niets van over. Harley Quinn laat namelijk helemaal niets over van haar tegenstanders op het strijdtoneel.

  Zo heeft Harley Quinn meer te bieden dan een paar vuisten en een honkbalknuppel. Deze dame heeft twee hyena's bij zich en deze beesten zijn onderdeel van haar Super Move. De hyena's hebben namelijk honger en houden wel van een lekker stuk vlees. Vul zelf maar in hoe ze daar aan komen...

  2. The Joker

  Laat The Joker nou net deze verliefdheid van Harley Quinn helemaal niks boeien. Nee, The Joker richt zich vooral op het manipuleren en pijnigen van een ieder die in zijn weg zit. Een bad ass personage en ook nog eens een goede vechter. Niet voor niets de nummer twee van jullie favoriete Injustice 2 personages.

  Nu gebruikt The Joker vaak zijn mes in de strijd, maar met zijn Super Move laat hij zijn scherpe vriend in zijn zak. Een set spelkaarten, een dikke smile en een elektrische stoel met dynamiet eronder. Een typische manier van de slechterik om je zo naar het hiernamaals te brengen!

  1. Batman

  We blijven nog even hangen in Gotham, want de gehele top 3 van jullie favoriete Injustice 2 personages bestaat uit het trio dat bekend is uit Batman. Laat de hoofdpersoon uit deze verhalen, Batman, nou ook jullie favoriet zijn in Injustice 2.

  Een paar rake klappen, een paar gadgets en een Super Move waarbij de Batplane zijn ammo loslaat op je tegenstander. Bruut, maar dit is niet eens de grote reden waarom Batman zo'n fijne held is om mee te spelen. Het is gewoon een heerlijk personage met geweldige aanvallen.

  Jullie favoriete Injustice 2 personages

  Dit waren ze dan, jullie favoriete personages uit Injustice 2. Batman is uiteindelijk de grote overwinnaar gewonnen. Later vandaag komt er weer een nieuwe poll online waar jullie al jullie stemmen op los kunnen laten.

  In onze Injustice 2 review kreeg de game van Jordy een 9. Dit cijfer komt voort uit zijn lovende woorden over het spel: ''Dit is niet alleen een geweldig vervolg, maar ook een topper van een vechtgame.''

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.