Wat is de beste God of War game? [poll]

  Nog eventjes wachten en dan is het zo ver, dan kunnen we aan de slag met de nieuwste God of War. Voor ons dus tijd om terug te blikken op de historie van de game en te peilen wat de beste God of War games zijn volgens jullie.

  Kies jij voor de game waar het allemaal mee begon in het jaar 2005 op de PlayStation 2, of ga jij voor het epische verhaal van Kratos in God of War III? Welke je ook kiest, al deze games staan garant voor een hele hoop speelplezier!

  Beste God of War games poll

  Nu is de vraag dus welke game het beste is. Je ziet dat de nieuwste God of War game er ook tussen staat, ondanks dat deze 20 april pas in de schappen ligt. Dat komt omdat je tot volgende week donderdag hebt om te stemmen en dus een week de tijd hebt om je eerst oordeel te vellen over de game.

  Ook wij hebben ons oordeel al geveld over de game. In onze God of War review kun je lezen hoe tof Theo de game vindt. ''Met een nieuw verhaal van dik 25 uur, krijg je woede, verdriet en allerlei andere emoties voorgeschoteld die je meeslepen.'' De game kreeg uiteindelijk een 9.

  God of War

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.