Dit zijn jullie favoriete Infinite Warfare Combat Rigs!

Article
donderdag, 10 november 2016 om 17:08
xgn google image
Vorige week vroegen we jullie in onze poll wat jullie de vetste Infinite Warfare Combat Rig vinden. De stemmen zijn weer geteld en we hebben een overduidelijke winnaar, dus lees snel verder!
In plaats van Specialists vinden we in Infinite Warfare Combat Rigs. Deze classes hebben elk hun eigen specialiteit en wapens, voor ieder wat wils dus. De verschillende Rigs zien er allemaal even tof uit, maar natuurlijk zullen sommige meer spelers aanspreken dan andere. Elk hebben ze wel hun specifieke niche en zijn daarom geschikt voor een ander type speler.

De populairste Infinite Warfare Combat Rig

Op basis van de stemmen op de poll kunnen we jullie vertellen welke Rig het populairst is. Laat ons vooral weten welke Infinite Warfare Combat Rigs jij het tofst vindt door een reactie achter te laten in de comments, we horen graag van jullie!
Lees nu snel verder om te zien waar jouw favoriete rig is geëindigd op deze lijst!
100592

6. Stryker Infinite Warfare Combat Rig

Niet alle Infinite Warfare Combat Rigs kunnen populair zijn en de Stryker rig heeft helaas de minste stemmen weten binnen te harken. Deze ondersteunende Infinite Warfare Combat Rigs excelleren in het onder controle houden van gebieden en objectives, maar dit levert ze geen hoge plek op de lijst op.
De fans van deze Stryker Rigs zullen genieten van een defensieve of tactische speelstijl en niet zozeer van het opstapelen van lijken. Met ondersteunende Traits en Payloads is deze Infinite Warfare Combat Rig een graag geziene gast in veel Infinite Warfare teams.
100593

5. FTL Infinite Warfare Combat Rig

Deze experimentele Infinite Warfare Combat Rig is gemaakt voor guerilla warfare en 8% van jullie blijkt daar weg van te zijn. De FTL is een niche pick, maar dat neemt niet weg dat hij als absolute favoriet uit de bus komt voor de assassin's onder ons. Met Traits en Payloads die perfect passen bij een sneaky speelstijl is de FTL de perfecte sluipmoordenaar.
Als je ervan geniet je vijanden ongezien om te leggen en ze keer op keer te slim af te zijn is deze Infinite Warfare Combat Rig de perfecte keuze voor jou.
100594

4. Warfighter Infinite Warfare Combat Rig

De meest generieke Infinite Warfare Combat Rig, de Warfighter, heeft 12% van de stemmers weten te charmeren. Gek is dat natuurlijk niet, want met deze Rig kun je letterlijk alle kanten op. Deze Rig doet het meest denken aan de standaard soldaten uit eerder Call of Duty spellen en de speelstijl voelt dan ook het meest authentiek aan.
Verder beschikt deze Infinite Warfare Combat Rig over uiteenlopende Traits en Payloads, waardoor de aanpassingsmogelijkheden alleen maar groter worden. Voor fans van medium-range combat, die breed inzetbaar willen zijn, is de Warfighter de beste keuze.
100595

3. Synaptic Infinite Warfare Combat Rig

De Synaptic, de robotachtige Close Combat Rig van het stel, heeft met 20% van de stemmen veel harten weten te stelen en de derde plek op deze lijst binnengesleept. Run-and-gun fanaten zullen dan ook perfect uit de voeten kunnen met deze snelle en imponerende Combat Rig.
Voor een snelle en actievolle ervaring met Infinite Warfare kun je het best bij deze Rig terecht en het is dan ook niet gek dat de Synaptic populair is bij fans van Call of Duty.
100596

2. Phantom Infinite Warfare Combat Rig

De Phantom Combat Rig doet het ook erg goed, met 24% van alle stemmen weet deze Infinite Warfare Combat Rig de tweede plek op de lijst te bemachtigen. Dat zal niet in de laatste plaats zijn omdat het een ongelooflijk gave sluipschutter is. Sniper Rifles zijn altijd al populair geweest in Call of Duty en in Infinite Warfare blijkt dit niet anders te zijn.
Bovendien heeft deze Infinite Warfare Combat Rig verschillende handige vaardigheden die zijn klus alleen maar makkelijker maken. Deze stealthy Combat Rigs kunnen zowel offensief als defensief ingezet worden en sniper fans kunnen zich dan ook naar hartelust uitleven met deze Combat Rig.
100597

1. Merc Infinite Warfare Combat Rig

En dan blijft er nog maar één over en dat is de Merc! Van alle Infinite Warfare Combat Rigs blijkt deze met 32% van alle stemmen het populairst te zijn. De Merc is een zware Rig die zich richt op een defensieve speelstijl, met offensieve kwaliteiten.
Ongetwijfeld zullen de looks van deze Infinite Warfare Combat Rig mee hebben gespeeld in zijn plek op deze lijst, en hij ziet er natuurlijk ook erg bruut uit. Je aanwezigheid op het slagveld zal in ieder geval niet onopgemerkt blijven wanneer je je vijanden terroriseert met de potige Combat Rig.

Populair Nieuws