Dit zijn de leukste films op Disney+ voor volwassenen

Article
zondag, 21 juni 2020 om 9:00
maleficent 2f1592319205
Disney kent geen leeftijden. Voor elke leeftijd is er wel wat te kijken op Disney+, van de klassiekers tot de remakes. Dit zijn de leukste films voor volwassenen op Disney+.

Maleficent 2

Vijf jaar nadat koning Stefan overlijdt wordt zijn dochter Aurora koningin van the Moors. Elke dag wordt ze beschermd door Maleficent. Wanneer prins Philip Aurora ten huwelijk vraagt, heeft Maleficent het daar erg moeilijk mee. Daardoor zal ze een keuze moeten maken tussen haar fantasierijk en het koninkrijk Ulstead, twee rijken die al jarenlang vijanden van elkaar zijn. Er is al jarenlang haat tussen mensen en feeën.
De familieband tussen Maleficent en Aurora wordt op de proef gesteld en ondertussen duiken er ook nog eens onverwachte bondgenoten op die duistere krachten bezitten. Terwijl het huwelijk zou moeten dienen als vereniging van de twee koninkrijken breekt er een oorlog uit tussen mens en fee. Maleficent en Aurora vragen zich af of ze nog wel familie kunnen zijn in deze tijd van oorlog.
percy jacksonf1592323655

Percy Jackson & the Lightning Thief

Een jongen genaamd Percy lijkt op het eerste oog een doodnormale jongen, maar ondertussen is hij de afstammeling van de Griekse god Poseidon. Wanneer zijn moeder in gevaar is gaat hij naar Amerika om zijn moeder te redden en probeert hij een eind te maken aan de strijd tussen de goden. De twaalf Griekse goden van de berg Olympus hebben jonge helden gecreëerd die uiteindelijk halfgoden worden.
Percy blijkt ook een halfgod te zijn en zijn vader is de Griekse god Poseidon. Percy wordt beschuldigd van diefstal van de bliksemschicht van Zeus, de broer van Poseidon. Percy probeert tijdens zijn reis zijn onschuld te bewijzen om een oorlog tussen de goden te voorkomen. Tijdens zijn reis komt hij vijanden tegen die hem proberen tegen te houden en gaat hij op zoek naar zijn moeder die gevangen wordt gehouden door Hades, de god van de onderwereld en Poseidon grootste vijand.
pirates of the caribbean salazars revengef1592324627

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

In de laatste film van Pirates of the Caribbean wordt kapitein Jack Sparrow achternagezeten door kapitein Salazar, een oude vijand van Jack. Salazar ontsnapt samen met zijn bemanning die bestaat uit spookpiraten uit de Bermudadriehoek. Hij zal iedere piraat op zee doden en zijn wraak op Jack Sparrow wordt alsmaar groter.
Om Salazar te verslaan probeert Jack de Drietand van Poseidon te zoeken. Met de Drietand van Poseidon heb je de macht over alle zeeën op de wereld. Jack Sparrow krijgt gezelschap van de jonge zeejongen Henry Turner, de zoon van Will Turner. Hij wil ook de Drietand zoeken om de vloek van zijn vader te verbrekend. Ook astronoom Carina Smyth probeert haar zoektocht naar de Drietand te voltooien.
night at the museum 200616 161337f1592324231

Night at the Museum

Larry Daley is gescheiden van zijn vrouw en probeert een baan te zoeken nadat hij heeft gefaald bij vele zakelijke ondernemingen. Zijn vrouw vindt dat hij geen goed voorbeeld is voor zijn zoontje Nick. Uiteindelijk weet hij een baan te vinden als nachtbewaker van het Americam Museum of Natural History.
Al snel komt hij erachter dat hij wel een hele unieke baan heeft. In het museum ligt een gouden tablet van farao Ahkmenrah. Door die tablet komt het hele museum s'avonds tot leven. Wanneer de avonden vorderen probeert hij verschillende manieren te bedenken om de nacht door te komen zodat het museum niet op zijn kop ligt.
avatarf1639597174

Avatar

Jake Sully is een oorlogsveteraan die verlamd is in de toekomst. Hij reist samen met anderen naar de maan Pandora. Daar proberen ze waardevolle en belangrijke grondstoffen uit de grond te halen om mee te nemen naar de aarde. Op Pandora woont een mensachtig ras genaamd Na'vi. Ze hebben een eigen cultuur en spreken hun eigen taal.
De planeet Pandora bevat een mineraal dat unobtanium heet. De mensen zijn daarnaar op zoek, maar dat vinden de Na'vi niet goed. De Na'vi doen er alles aan om de mensheid tegen te houden en zich daar tegen te beschermen. Er heerst al jaren strijd tussen de mensen en de Na'vi. Sully gaat de confrontatie aan met de vrijheidsstrijd, maar ondertussen wordt hij ook verliefd op één van de bewoners van Pandora.
mv5bndq1yjbkngetyzuxzi00nzuyltgwzgutymfhztkzytjkotk0xkeyxkfqcgdeqxvynjg2njqwmdq at v1 sx1777 cr001777937 alf1583760567

Avengers Endgame

Na de gebeurtenissen in Infinity War hebben de superhelden het erg zwaar gekregen. Hun grootste vijand Thanos heeft de Infinity Stones in handen gekregen en wist langzaam al het leven uit. De Avengers hebben weinig tijd voor verdriet om hun familie en vrienden, want ze moeten koste wat het kost Thanos verslaan.
Daarbij krijgen ze hulp van superhelden zoals Ant-Man en Captain Marvel. Met z'n allen moeten ze het kwaad bestrijden en Thanos tegenhouden die verantwoordelijk is voor miljarden doden die de Avengers weer tot leven proberen te wekken. Ze zullen zo snel mogelijk de handen in één moeten slaan.

Populair Nieuws