Vijf series op Amazon Prime Video om naar uit te kijken

Article
zondag, 03 mei 2020 om 13:00
prime video aanbodf1588253696
Amazon Prime Video heeft al een behoorlijke lijst toffe series en daar komt regelmatig een en ander bij. Amazon heeft behoorlijk wat producties lopen die onderweg zijn naar de streamingdienst. Wij zetten vijf aankomende series op een rij waar we naar uitkijken.

Invincible

De schrijver van The Walking Dead, Robert Kirkman, is de afgelopen tijd bezig geweest met een ander veelbelovend project. Hij heeft een serie gemaakt met de titel Invincible. In Invincible volgen we Mark Grayson, een ogenschijnlijk normale tiener. Hij leeft zijn leven zoals alle tieners dat doen met onzekerheden en alle andere aspecten van een tiener. Er is alleen één ding anders bij Mark, want zijn vader is een superheld.
Sterker nog, hij is de krachtigste superheld op aarde. De superkrachten van zijn vader zijn doorgegeven aan Mark en op zijn zeventiende verjaardag krijgt hij zijn eigen krachten. Hierop wordt hij door zijn vader getraind om het superhelden leven aan te kunnen.
lord of the ringsf1637942842

The Lord of the Rings

Eén van de series die onderweg zijn naar Amazon Prime is The Lord of the Rings. De films staan al op Amazon Prime Video en zijn goed voor ruim negen uur aan vermaak, maar als het aan Amazon ligt komen daar nog vele uren bij. De serie zal zich gaan richten op de gebeurtenissen in Midden-Aarde van de tweede era, wat betekent dat we terug gaan naar de tijd toen Frodo en Bilbo nog vrolijk rond huppelden in The Shire. Sterker nog, waarschijnlijk is dit de tijd waarin Frodo nog niet eens geboren was.
Naar verluidt heeft Amazon ruim een miljard dollar betaald om een serie te mogen maken rondom The The Lord of the Rings en dat is nog los van de productie zelf. De serie belooft de duurste serie te worden die ooit gemaakt is. Het is dan ook niet logisch dat we zitten te wachten op de eerste beelden uit Midden-Aarde zoals Amazon het voor zich ziet.
Wanneer The Lord of the Rings precies uitkomt, is nog onbekend.
the walking dead world beyond headerf1574760864

The Walking Dead: World Beyond

AMC zou eigenlijk de derde serie rondom The Walking Dead op 12 april starten, waarna Amazon Prime op 13 april zou volgen. Helaas is deze datum om verschillende redenen niet gehaald en moeten we nu wachten tot de release van de serie later in 2020. The Walking Dead: World Beyond zal om twee tieners draaien die hun veilige haven verlaten om de wereld te ontdekken.
Hun avontuur begint in Nebraska, tien jaar nadat de wereld ten onder ging aan een zombie-apocalyps. De tieners hebben alleen geen idee van de gevaren die zich in de grote wereld schuil houden. Ze zijn namelijk opgegroeid zonder de dreiging van zombies en daarom is een vleesetende ondode onbekend terrein.
wheel of time splitf1588253316

The Wheel of Time

Als je van de fantasyseries bent, zit je bij Amazon Prime Video goed. Momenteel is Carnival Row al te bekijken en Lord of the Rings komt eraan. Nog een serie waar we op zitten te wachten is The Wheel of Time. De serie volgt Moiraine, een lid van de Aes Sedai. Dit is een krachtige organisatie van magiërs, waarvan vijf leden meegenomen worden uit hun thuisdorp.
Dit dorp is net verwoest door de antagonist van de serie, The Dark One, die alles op alles zet om het bestaan van alles te vernietigen. Wat The Dark One alleen niet weet is dat de enige die hem kan stoppen de verwoesting overleefd heeft. Eén van de vijf dorpelingen die nu bij de Aes Sedai is, is namelijk The Dragon, een reïncarnatie van een oeroude legende. Het belooft een spannend avontuur vol magie te worden als de serie van start gaat. Wanneer dat is, is nog onbekend.

Dispatches from Elsewhere

Iedereen die How I Met Your Mother gezien heeft, kent Marshall Eriksen (Jason Segel) wel. Hij is het brein achter de AMC Original serie Dispatches from Elsewhere. In de serie volgen we vier gewonen mensen die allemaal het gevoel hebben dat er iets mist in hun leven. Wat dat is, weten ze alleen niet.
Op een dag komen alle vier deze personen bij elkaar als ze op een puzzel stuiten. Vervolgens beginnen ze de uitdagingen aan te nemen die Dispatches from Elsewhere heten. Dit is het begin van een mysterie dat dieper gaat dan ieder van hen zich voorgesteld had en een wereld van magie en andere verbluffende elementen opent.
De serie start op 8 mei op Amazon Prime Video.

Vijf series op Amazon Prime Video om naar uit te kijken

Dit zijn vijf series om naar uit te kijken op Amazon Prime Video. De streamingdienst van de internetgigant staat al bol van toffe films en series, maar deze vijf pareltjes mogen van ons vandaag nog komen. Vooral omdat we voorlopig nog even thuis moeten blijven.