De beste aanbiedingen: deals voor games, gadgets en tech!

Article
zondag, 07 juni 2020 om 10:00
huawei watch gt2 bannerf1637757413
Het is weer die tijd van de week dat we op zoek gaan naar goede deals. We mogen weer langzaam maar zeker naar buiten, als we maar de 1,5 meter regel in acht nemen. Dat betekent dat we naast games in de aanbieding ook weer de nodige gadgets voor buiten kunnen gaan scoren! Dit zijn de beste aanbiedingen van week 23.

Huawei Watch GT 2

De eerste aanbieding die we deze week kunnen scoren is ideaal voor smartphonebezitters die erop uit willen gaan. Of je nou gaat hardlopen of gewoon even een terras pakt, je Huawei Watch GT 2 zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft, de juiste tijd weet én precies op de hoogte bent van waar je exact bent, zonder ook maar een keer je telefoon uit e broekzak te halen.
Daarnaast monitort de Huawei Watch GT 2 je slaapritme, je stressniveau, bloeddruk en je zuurstofsaturatie. Met de Huawei Health appp hou je al deze dingen nauwkeurig bij en weet je veel meer over je eigen gezondheid. Het horloge is nu 25 procent afgeprijsd wat de deal lekker scherp maakt.
days gone review 2 1280x720f1661002945

Gamen met korting tijdens Days of Play

Sony heeft op het moment de Days of Play, wat voor ons betekent dat we flink wat korting kunnen scoren. Er is overal en nergens korting te scoren en dat loopt al snel flink op. Zo kun je Death Stranding, de Kojima game met bekende gezichten zoals Norman Reedus en Mads Mikkelsen, nu kopen voor 29.98 in huis halen. Een andere game die je in huis kunt halen zonder dat je daarvoor flink wat geld hoeft uit te geven is Days Gone. Die game kost nu in plaats van 69,99 nog maar 19,99 bij Nedgame. Als je online wil spelen, is een PlayStation Plus abonnement een must have en die is ook afgeprijsd tijdens de Days of Play.
avengers infinity war review adembenemend 130434 1

Marvel Blu-rays in de sale

Zavvi heeft voor de binnenblijvers onder ons ook een hele toffe aanbieding. Als je namelijk op zoek gaat naar Marvel films op de website kun je flink wat voordeel scoren. De 4K Blu-rays van verschillende Marvel films kun je per twee voor 32 euro kopen, de Blu-rays vallen in duo’s voor 16,99 euro op de deurmat en de 3D Blu-ray films scoor je al voor 20 euro per 2. Tussen de films zit van alles op Marvel gebied. Zo kun je Guardians of the Galaxy Vol.2, Black Panther of Thor Ragnarok op een 4K schijfje in huis halen of voor een dikke deal gaan en Phase 1 helemaal in huis halen voor 45,49 euro.