Dit zijn de beste Netflix series op dit moment

  Veel nieuwe en oude series zijn deze week erg populair op Netflix. Veel series hebben nieuwe afleveringen en ook zijn er nieuwe series bijgekomen op Netflix. Dit zijn de beste Netflix series op dit moment.

  The CW Network

  The 100

  97 Jaar na een nucleaire oorlog zijn er nog maar 4000 mensen die boven de aarde leven in ruimtestations. Alle ruimtestations bij elkaar vormen de ark. Elk ruimtestation behoort tot een land. Zo zijn er ruimtestations met de landen Rusland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Japan, China, Australië, Canada, India, Venezuela, Oeganda, Brazilië en Spanje.

  Er zijn nog maar weinig hulpmiddelen op de ruimtestations en wie een misdrijf pleegt krijgt de doodstraf. De doodstraf geldt alleen niet voor jongeren onder de achttien jaar. Wanneer de hulpmiddelen zo goed als op zijn worden 100 jongeren naar de aarde gestuurd om te kijken of de aarde in staat is om er te wonen.

  Netflix

  13 Reasons Why

  Na vier seizoenen stopt de populaire Netflixserie 13 Reasons Why. In het vierde en laatste seizoen zien we de leerlingen in hun examenjaar die niet erg soepel verloopt. Er worden meer dingen duidelijk over de moord op Bryce Walker, de jongen die Hannah Baker heeft verkracht. Degene die verdacht wordt op de moord op Bryce is Monty. Mont heeft Tyler verkracht en pestte veel mensen.

  Wanneer Monty sterft kan hij zijn onschuld niet langer bewijzen. De hele school denkt niet dat Monty Bryce heeft vermoord. De studenten proberen de onschuld van Monty te bewijzen, maar ondertussen worden ze in de gaten gehouden door iemand. De studenten zullen moeten achterhalen waarom Monty verantwoordlijk zou kunnen zijn voor de moord op Bryce. De studenten komen voor lastige keuzes te staan terwijl ze allemaal duistere geheimen met zich meedragen.

  Netflix

  Marcella

  Marcella Backland heeft twaalf jaar een carrière gehad als rechercheur bij de Metropolitan moordzaken afdeling. Ze heeft uiteindelijk een carrièrestop gemaakt om te trouwen en haar focus te leggen op haar gezin. Haar huwelijk heeft alleen niet lang mogen duren. Ze eindigt haar relatie met haar grote liefde Jason en ze groeit ook steeds meer uit elkaar met haar kinderen. Jason heeft haar verteld dat hij niet meer van haar houdt en verlaat haar.

  Na haar relatiebreuk besluit ze haar werk als rechercheur weer op te pakken die ze tien jaar gelden heeft ingeruild voor een leven met haar gezin. Ze raakt betrokken bij zaken zoals onopgelost moorden, seriemoordenaars en mysterieuze verdwijningen.

  Netflix

  White Lines

  Zoe Collins' broer Axel is een DJ uit Manchester. Wanneer Axel op mysterieuze wijze verdwijnt op Ibiza wordt zijn lichaam twintig jaar later gevonden. Zoe besluit om naar Ibiza te gaan om te onderzoeken wat er met haar broer gebeurd is. Op het Spaanse eiland gaat ze op zoek naar Marcus, een goede vriend van Axel.

  Zoe komt in een wereld terecht vol met dansclubs, affaires en leugens. Ze komt zowel een donkere kant van haarzelf als van haar broer tegen. Op een plek waar mensen een extreem leven leiden probeert Zoe te achterhalen wat er met haar broer is gebeurd. Ze zal de meest lastigste keuzes van haar leven moeten maken.

  History

  Vikings

  Rond het einde van de 8e eeuw in Scandinavië gaat een groep mannen jaarlijks op rooftocht in het oosten. Ze worden daar elk jaar heen gestuurd door hun leider Earl Haraldson. Een boer genaamd Ragnar heeft verhalen gehoord over grote schatten die in het westen te vinden zijn. Haraldson verbiedt het om de mannen naar het westen te sturen, maar Ragnar gaat recht tegen Haraldsons wil in.

  Ragnar droomt er al jaren van om de wereld te verkennen. Het westen is onbekend terrein voor de mannen en Ragnar wil niets liever dan het westen ontdekken. Samen met zijn vriend Floki bouwt Ragnar een vikingschip om naar het westen te varen. Wanneer Haraldson erachter komt dat Ragnar toch naar het westen wilt varen barst de bom pas echt.

  Comedy Central

  Brooklyn Nine-Nine

  In het 99th Precinct van de New York City Police Department in Brooklyn werkt een team detectives onder leiding van kapitein Raymond Holt. Holt is een strenge leider die alles graag volgens het boekje wilt doen. Het team bestaat uit detectives met ieder zijn eigen karakter.

  Rechercheur Jake Peralta heeft al veel arrestaties en opgeloste zaken op zijn naam staan. Zijn houding kan af en toe wat zorgeloos en kinderachtig overkomen. Ook valt hij voor de nerdy en georganiseerde rechercheur Amy Santiago. Rechercheur Charles Boyle is de meest hardwerkende van het team. Hij werk graag samen met rechercheur Rose Diaz die soms wat agressief en streng kan zijn. De wat oudere rechercheurs van het team, Michael Hitchcock en Norm Scully zijn af en toe lui en dom, maar toch weten ze telkens weer zaken op te lossen.

  The CW Network

  Dynasty

  In de Verenigde Staten wonen de twee rijkste families van het land. De familie Carringtons en de familie Colbys hebben al jaren strijd met elkaar om macht en nalatenschap. Fallon Carrington, dochter van miljardair Blake Carrington speelt hierbij een belangrijke rol.

  Blake krijgt een nieuwe vriendin, Christal. Wanneer ze op het punt staan te trouwen heeft Blake nog altijd bonje met de familie Colby. De twee families worden zowel zakelijk als privé op de proef gesteld en de spanningen tussen de twee familie komen steeds hoger te staan. De serie Dynasty zit vol met drama extravagante feesten en de meest stijlvolle outfits.

  Turner Entertainment Networks

  Snowpiercer

  Snwopiercer speelt zich af in 2021. Zeven jaar geleden werd de wereld volledig bevroren en sterven er vele mensen. De overlevende reizen rond in een trein. De trein rijdt eeuwig door en bestaat uit 1001 rijtuigen die één keer in het jaar rondreizen in de wereld. De trein wordt aangedreven door een motor die uit zichzelf beweegt.

  Miljardair Wilford heeft de trein verdeeld in verschillende klassen. Er ontstaat een revolutie tussen de klassen omdat er niet overal even veel hulpmiddelen tot beschikking zijn. Daardoor wordt het voor de lagere klasse steeds moeilijker om in de trein te overleven. Er ontstaat steeds meer angst bij de passagiers en door de opstand tussen de klassen ontstaat er een vreselijk misdrijf.

  American Broadcasting Companies

  Modern Family

  Drie grote families vormen samen één grote familie. De vader van de familie Pritchett is Jay. Jay is gescheiden van zijn ex Dede. Hij trouwt opnieuw met de Colombiaanse Gloria Delgado die veel jonger is dan hij. Gloria heeft uit haar vorig huwelijk een zoon genaamd Manny. Later krijgen Gloria en Jay samen een zoontje genaamd Joe.

  Jays dochter uit zijn vorige huwelijk is getrouwd met Phil Dunphy en ook hun hebben samen kinderen. Eén van hun kinderen, Haley, trouwt in de loop van de serie met Dylan Marshall. Samen hebben ze een tweeling waarvan zoon Mitchell samen met zijn man Cameron Tucker een Vietnamees dochtertje adopteert. Samen vormen al deze generaties één grote familie.

  Alexa & Katie

  Alexa en Katie zijn al hun hele leven lang beste vriendinnen van elkaar en samen kijken ze heel erg uit naar hun eerste jaar op de middelbare school. Alexa's leven krijgt alleen een hele andere wending. Ze ontdekt dat ze kanker heeft en zal moeten beginnen aan de behandelingen tegen haar ziekte.

  Alexa en Katie voelen zich allebei buitengesloten en Katie probeert Alexa zo veel mogelijk te steunen. Katie besluit om haar eigen haar af te scheren voor Alexa. Samen proberen ze hun problemen te overwinnen zoals het leven als middelbare scholier en Alexa probeert haar ziekte te overwinnen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.