Dit zijn de beste films op Netflix op dit moment

Article
woensdag, 27 mei 2020 om 14:00
killermanf1590138520
Heb je geen idee welke film je wilt kijken? Netflix heeft daarvoor weer een top 10 lijstje gemaakt met de beste films op Netflix op dit moment.

Killerman

Liam Hemsworth speelt de hoofdrol van Moe Diamond in de film Killerman. Wanneer Moe betrokken raakt bij een auto-ongeluk wordt hij in New York wakker met geheugenverlies. Als hij ontdekt dat hij in het bezit is van miljoenen dollars en drugs heeft hij geen idee hoe hij daaraan gekomen is.
Hij gaat opzoek naar zijn identiteit en probeert erachter te komen waarom hij in het bezit is van al die spullen. Maar ondertussen zit de politie achter hem aan die niets liever wil dan dat hij dood is.
crazy rich asiansf1590138751

Crazy Rich Asians

Rachel Chu is lerares en is geboren in New York. Samen met haar vriend Nick gaan ze naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Deze reis wordt voor Rachel haar eerste reis naar Azië. En omdat ze Nick haar familie zal ontmoeten is ze extra nerveus.
Nick is alleen niet helemaal eerlijk geweest tegen Rachel over zijn leven. Hij heeft bijvoorbeeld niet verteld dat hij een afstammeling is van één van de rijkste families ter wereld. Daardoor zijn er veel jaloerse rijke vrouwen die het gemunt hebben op Rachel, maar Rachel kan zich beter zorgen maken om de moeder van Nick.

Trouble

Het hondje Trouble wordt enorm verwend door zijn rijke baasje. Hij krijgt alles wat hij wil, maar er komt al snel genoeg een einde aan. Wanneer zijn baasje overlijdt wordt hij op straat gezet door de kinderen van zijn oude baasje, niet wetend dat Trouble de erfenis met zich meedraagt. Er wordt een jacht op Trouble gezet zodat de irritante kinderen toch nog de erfenis van hun moeder kunnen krijgen.

The Wrong Missy

Tim Morris heeft een blind date met het meisje Missy, maar Missy is nogal vreemd en Tim kan haar gedrag eigenlijk niet uitstaan. Tim dacht dat hij de laatste tijd aan het sms'en was met zijn droomvrouw, maar dat betwijfelt hij ten zeerste. Wanneer hij Missy uitnodigt op een eilandresort komt hij erachter dat hij de verkeerde Missy een uitnodiging heeft verstuurd.

12 Strong

12 Strong is gebaseerd op een waargebeurd verhaal genaamd Horse Soldiers. De film met onder andere Chris Hemsworth gaat over een Special Forces-team die vlak na de aanslagen van 11 september naar Afghanistan wordt gestuurd om de Taliban te bevrijden. De twaalf soldaten nemen het op tegen raketwerpers en tanks met hun paard en machinegeweer. Ze staan er niet alleen voor. Ze krijgen namelijk hulp van de krijgsheer van de Noordelijke Alliantie.

Pain & Gain

Ook de film Pain & Gain met onder andere Dwayne Johnson is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het verhaal gaat over drie bodybuilders die het slechte pad op zijn gegaan en betrokken raken met onder andere een afpersingszaak en een ontvoering dat uiteindelijk eindigt op een moord. De politie van Miami heeft nog geen oplossing gevonden voor deze zaak, maar daar wil detective Ed Du Bois verandering in brengen.

A-X-L

Tiener Miles vindt op een dag een robothond met de naam A-X-L. Hij heeft het hart van een gewone hond en hij vormt een hechte band met Miles. Degene die A-X-L hebben gemaakt willen de robothond koste wat het kost terughalen, maar dat laat Miles niet gebeuren. Miles vraagt hulp aan zijn intelligente vriendin Sara en samen proberen ze A-X-L te beschermen tegen de wetenschappers.
tagf1590139559

Tag

De vrienden Hogan Malloy, Bob Callahan, RandyCilliano, Kevin Sable en Jerry Pierce spelen al sinds hun negende tikkertje met elkaar in de maand mei. Als in de maand mei de tikker verliest is hij hem volgend jaar weer opnieuw. Dit doet de vriendengroep al ruim dertig jaar en de enige die de tikker nog nooit is geweest is Jerry. Jerry is van plan om volgend jaar niet mee te doen, omdat hij gaat trouwen. Maar de vriendengroep bedenkt een plan om hem dit jaar te tikken.
sistersf1590139653

Sisters

Twee zussen die uit elkaar gegroeid zijn komen weer bij elkaar om hun oude slaapkamers op te ruimen wanneer hun oude huis wordt verkocht. Ze proberen hun vroegere bestaan weer opnieuw te beleven en geven daarom een feest voor hun oude klasgenoten in ware-high school stijl.

Whitestar

De Nederlandse film Whitestar gaat over Megan die samen met haar vriendin Julie werken bij de manege van paardenhandelaar Alex. Megan droomt ervan om een succesvolle dressuurrijder te worden. Daar kan het paard Whitestar haar mee helpen. Megan is de enige die met Whitestar om kan gaan, iets waar Alex zich behoorlijk aan ergert. Samen proberen Megan en Whitestar elke wedstrijd te winnen.