Op zoek naar Tarot Cards deze week in Red Dead Online

News
woensdag, 27 mei 2020 om 13:00
red dead online 5 26 2020 image 4f1590585277
Vorige week werden de Collectors in het zonnetje gezet en Rockstar blijft deze week de spotlight op die rol houden. De verzamelaars onder ons kunnen namelijk een mooi extra zakcentje verdienen met het vinden van Tarot Cards.
Madam Nazar lijkt ook haar vakantiegeld te hebben ontvangen, want de zigeunerin blijft zeer vrijgevig. Deze week stuurt ze Collectors op pad om Tarot Card sets voor haar te zoeken en voor elke set krijg je een bonus van 50 procent meer dollars. Wees wel snel met het verzamelen, want zoals ervaren Collectors weten reset de locatie van de Tarot Cards elke dag.
Om je een beetje te helpen met het zoeken krijg je gelukkig ook een handige kaart van Rockstar opgestuurd naar je kamp. Elke speler krijgt namelijk wanneer hij of zij inlogt een gratis Tarot Card map. De eerste paar kaarten zullen dus geen probleem moeten zijn.

Actie loopt bijna ten einde

Daarnaast heb je deze week nog steeds de mogelijkheid om een Permanent Posse te vormen zonder ook maar een enkele dollar te betalen. Wil je dus met je beste vrienden het Wilde Westen (on)veilig maken, zorg dan dat je je Posse vormt voor 8 juni. Die datum zal namelijk de laatste dag zijn dat je van actie gebruik kan maken.