Dit zijn de beste FIFA 18 ratings van de vrouwen!

Article
vrijdag, 27 oktober 2017 om 10:45
xgn google image
Iedereen kent de hoogste FIFA 18 ratings van de mannen en sommige ook de laagste FIFA 18 ratings, maar hoe zit het met de beste FIFA 18 ratings van de vrouwen? Kon je maar met mannen tegen vrouwen spelen op FIFA, want er zitten een paar geweldige dames in dit rijtje beste FIFA 18 ratings van de vrouwen

10. Lieke Martens - 86 algemeen

Ondanks dat Lieke Martens maandag is uitgeroepen tot de beste speelster van de wereld, in de FIFA 18 ratings komt dat niet terug. In FIFA 18 heeft ze namelijk een beoordeling van 86 algemeen en daarmee komt ze op de tiende plek in het lijstje van beste vrouwelijke speelsters op FIFA 18.
De statistieken van Lieke Martens in FIFA 18 liegen er niet om. Met 5* skill moves, 89 dribbelen, 84 afmaken en 83 voorzetten maakt het haar een dodelijke buitenspeelster. Met deze beoordeling komt ze op de tiende plek van beste FIFA 18 ratings van de vrouwen!

9. Wendie Renard - 87 algemeen

Deze vrouw staat haar, uh, vrouwtje wel hoor! De Franse international speelt al haar hele carierre in het vrouwenvoetbal bij Olympique Lyon, de club waar Nederlander Memphis Depay momenteel indruk maakt in het mannen efltal van de Franse club.
Wendie Renard is een bikkelharde verdedigster, met maar liefst 91 kracht zet ze je zonder enige moeite opzij. Verder moet je ook uitkijken als de 82-voudig international zich voorin bevindt tijdens een corner, met 91 koppen kan ze nog beter koppen dan menig man kan schieten!

8. Becky Sauerbrunn - 87 algemeen

Deze Amerikaanse voetbalster is één van de pareltjes die onderdeel is van de gouden lichting van het Amerikaanse vrouwenvoetbal. De al 32-jarige centrale verdedigster zal een gemis zijn voor het vrouwenvoetbal als ze besluit om te stoppen.
De verdedigster blinkt in alle benodigde statistieken uit, zonder hoge en lage piekjes. Een bovengemiddelde allrounder dus. Met 74 snelheid kan deze Amerikaans international in samenwerking met haar 86 kracht het elke aanvaller knap lastig maken, probeer er maar eens langs te komen!

7. Sam Kerr - 87 algemeen

Sam Kerr is een Australiaan die haar geluk is gaan beproeven in Amerika, met succes. De spits annex linkermiddenvelder heeft vorig jaar in de NWSL (National Women's Soccer League) persoonlijke prijs na persoonlijke prijs gepakt. Zo is ze uitgeroepen tot Most Valuable Player en heeft ze de Gouden Schoen gewonnen.
Sam, voluit Samantha, is pas 24 jaar oud maar al één van de beste speelsters in de wereld. Ze is snel, kan geweldig afmaken, geweldig schieten en is ongelooflijk balvast! In de FIFA statistieken is dat dan ook terug te zien.

6. Amandine Henry - 88 algemeen

We horen de vraag al rond gaan in jullie hoofd: ''Is dit familie van de levende legende Thierry Henry?'' Nee, dan moeten we je helaas teleurstellen. Maar familie of niet, deze vrouw kan enorm goed voetballen! De 28-jarige voetbalster begon zoals zo veel vrouwen in het voetbal samen met de jongens, maar de Franse heeft het ongetwijfeld verder geschopt in het voetbal dan haar toenmalige leeftijdsgenoten!
De central verdedigende middenvelder van Lyon heeft met haar 90 uithoudingsvermogen energie voor drie! Met haar bikkelharde staande tackle van 89 algemeen, haar 89 agressie en haar 86 korte passes maakt ze het elke tegenstander moeilijk.
120488

5. Dzsenifer Marozsán - 88 algemeen

Als je naar de naam kijkt dan denk je niet gelijk aan een Duitse vrouw, maar Dzsenifer Marozsán komt toch echt uit voor het nationale vrouwenelftal van Duitsland. De nummer 10 van Duitsland is geboren in Hongarije maar verhuisde toen ze vier was al naar Duitsland. De 25-jarige speelster debuteerde op het allerhoogste vrouwenniveau toen ze 14 jaar en 7 maanden oud was, ongelooflijk jong!
Het woord flair is een van de eerste woorden die je tegenkomt in het woordenboek van de Duitser. De centraal aanvallende middenvelder blinkt namelijk bijna in alles uit. Een visie van 88, 90 bal controle, 92 vrije trappen nauwkeurigheid, 90 curve, 90 korte passes en zo kunnen we eigenlijk nog wel een tijdje doorgaan. Ze heeft trouwens ook nog 4* skill moves en 4* zwak been, niet verkeerd!

4. Christine Sinclair - 89 algemeen

Christine Sinclair is een aanvalster in het vrouwenvoetbal van de buitencategorie. De multifunctionele spits kan ook op de flanken uit de voeten en is al 34 jaar oud. Iemand van de oude garde dus, maar wel een hele goede. Sinclair heeft voor haar land Canada al 259 interlands gespeeld en wist daarin 168 keer het net te vinden.
Ook bij Christine Sinclair mogen we, net zoals bij de vorige zes in dit lijstje, absoluut niet klagen over de geweldig hoge statistieken. Alles wat een hedendaagse topspits nodig heeft, daar beschikt ze over. Zo heeft ze 89 afmaken, 87 schot kracht, 86 afstandsschoten, 95 zelfbeheersing en 84 kracht. Een gevaar voor iedereen!
120496

3. Marta Vieira da Silva - 89 algemeen

Bij de nummer 5, Dzsenifer Marozsán, hadden we het over het woord flair, maar Marta geeft het woord flair een hele andere betekenis. Als Marta aan de bal komt dan gaan alle Braziliaanse toeters en bellen rinkelen en houdt iedereen zijn adem in om te kijken wat de middenvelder annex aanvaller nu weer met de bal gaat doen. Voor de mannen die dit mooie verhaal niet geloven, bekijk de video hierboven en laat je betoveren door de magische skills van de Braziliaan Marta.
Het is dan ook zeker geen verrassing dat Marta 5* skill moves heeft en dat haar statistieken in de categorie bewegen allemaal 85 of hoger zijn. De Braziliaan heeft een versnelling van 87, sprintsnelheid van 85, lenigheid van 88, reactievermogen van 87 en 90 balans.

2. Megan Rapinoe - algemeen 91

Van de 89 algemeen gaan we gelijk door naar de 91. Megan Rapinoe is een Amerikaans international en kan in elke breedte van het middenveld ingezet worden. Zo kan zij uit de voeten als (oorspronkelijk) linkermiddenvelder, centrale middenvelder en rechtermiddenvelder.
Iemand van 91 algemeen heeft dan ook uitstekende statistieken, dus de Amerikaanse vleugelspeler heeft dat ook. Zo zijn maar liefst zes van haar statistieken boven de 90 beoordeeld. Zo zijn haar voorzetten beoordeeld met 94, haar korte passes met 93, haar dribbels met 92, haar lange ballen en balcontrole met 91 en haar zelfbeheersing met 93.

1. Carli Lloyd - 92 algemeen

Ondanks dat Lieke Martens is uitgeroepen tot de beste speelster van het jaar heeft de Amerikaan Carli Lloyd de eer om de vrouw te zijn met de hoogste rating in de lijst van alle FIFA 18 ratings. De speelster is van origine een centrale middenvelder, maar je kunt de 232-voudig international ook als nummer 10, linkermiddenvelder en spits gebruiken. De Amerikaan is inmiddels 35 jaar oud en is door de FIFA al twee keer uitgeroepen tot beste speelster van de wereld.
35 jaar oud is de middenvelder al dus, maar nog steeds een ongekend goede voetballer zowel op FIFA als in het echt. De laagste beoordeling die de Amerikaan in haar statistieken heeft is 71, de rest is daar dus allemaal boven, ongekend. Met 96 zelfbeheersing, 90 positiespel, 90 onderscheppingen, 91 reactievermogen en 92 uithoudingsvermogen is deze legende van het vrouwenvoetbal de absolute motor op het middenveld.
De nummer 1 in het lijstje van vrouwelijk FIFA 18 ratings!

Beste FIFA 18 ratings van de vrouwen

Dit zijn de beste FIFA 18 ratings van de vrouwen en die ratings vallen allemaal wat hoger uit dan jullie waarschijnlijk met z'n allen hadden gedacht, daarom is het ook zeker waard om een keer met de vrouwen het veld op te gaan!