De afgelopen dagen werden dus al negentig spelerratings bekendgemaakt. Onder hen is er maar één Nederlander: Arjen Robben met een gemiddelde van 88. Enkele andere opvallende ratings zijn die van oud-Ajacied Christian Eriksen (87), Paul Pogba (87), Dries Mertens (86) en Marco Asensio (84). Eriksen, Asensio en Mertens hebben een aanzienlijke upgrade gekregen, terwijl Pogba een voor zijn doen opvallend lage rating toegediend kreeg.

Benieuwd naar de tien beste FIFA 18 Ratings? Bekijk dan snel de top 10, te beginnen met:

10. Gonzalo Higuaín - 90

De Argentijnse spits van Juventus rijgt in de Serie A de doelpunten aaneen. Zo was hij vorig seizoen alleen al goed voor 24 treffers in de Italiaanse competitie. Reden voor EA Canada, de officiële ontwikkelaar van de game, om zijn gemiddelde in FIFA 18 omhoog te gooien van 88 naar 90.

In FIFA 18 is Higuaín een zeer technische spits. Met een viersterrenbeoordeling voor zijn zwakke been en een beoordeling van 87 voor schieten, is vrijwel elk schot van de 29-jarige spits een gevaar voor het andere doel. Tel daarbij op dat zijn dribbelkwaliteit met 83 ook van hoog niveau is en je hebt één van de beste spitsen van de game in Higuaín.