Dit zijn de beste Disney+ Originals

  Sinds november 2019 is Disney+ in Nederland te verkrijgen. Honderden Disney films en series staan op de streamingdienst. Ook heeft Disney+ al een aardig lijstje met originals op zijn naam staan. Dit zijn de 7 beste Disney+ originals.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Lady and the Tramp

  Het klassieke Disney verhaal van Lady and The Tramp heeft in november vlak nadat Disney+ naar Nederland kwam een nieuw jasje gekregen. Tessa Thompson en Justin Theroux spelen de cockerspaniël en straathond die samen een romance opbouwen op straat. Wanneer de baasjes van cockerspaniël Lady een baby verwachten hebben ze minder tijd voor Lady. Als Lady op straat belandt laat de zwerfhond Tramp het leven buiten de hekken zien.

  In tegenstelling tot de remake van The Lion King zijn er in Lady and The Tramp echte honden gebruikt voor de film. Lady and the Tramp is de enige remake die niet eerst in de bioscoop te zien was. Vlak na de proefperiode van Disney+ stond de remake al op de streamingsdienst.

  Disney+

  High School Musical: The Musical: The Series

  15 Jaar na de film High School Musical voeren een groep studenten een musical van High School Musical op. Eén van die studenten genaamd Nini krijgt de hoofdrol van Gabriella. Maar het probleem is dat haar ex Ricky haar tegenspeler Troy zal spelen. Er ontstaat een hechte vriendschap in de groep en ondanks wat tegenslagen en obstakels proberen ze alsnog een show op te voeren. High School Musical: The Musical: The Series is voor iedereen die fan is van High School Musical en alle liedjes mee kan zingen.

  Walt Disney Pictures

  Togo

  Leonhard Seppala is in 1925 trainer van zijn hond Togo. Ondertussen dreigt er in Alaska een difterie-epidemie uit te breken. Seppala gaat samen met Togo op zoek naar een serum om de epidemie tegen te houden. Ondanks dat Togo wordt gezien als een te klein en zwakke hond doen ze er alles aan om hun reis vol met weersomstandigheden te voltooien.

  Pixar Animation Studios

  Forky Asks a Question

  Forky krijgt na de Pixar film Toy Story 4 zijn eigen serie. Forky werd na Toy Story 4 erg geliefd bij mensen. Forky weet bijna niets van de wereld en probeert nadat hij heeft geaccepteerd dat hij speelgoed is meer te weten te komen over bepaalde dingen. Daarom stelt hij aan zijn vrienden allerlei vragen zoals: Wat is een vriend? Wat is liefde? Wat is Kunst? Wat is kaas?

  Disney+

  The Mandalorian

  De populaire Star Wars serie The Mandalorian speelt zich vijf jaar af na het deel van Return of the Jedi. In The Mandalorian zien we een eenzame premiejager die op missie is om een naamloos doelwit op te sporen. Dat doelwit lijkt een kind te zijn die we allemaal kennen als baby Yoda.De Mandaloriaan probeert het kind te beschermen tegen alles dat hem wil doden of hem iets aan wil doen. Mede dankzij baby Yoda is de serie The Mandalorian erg populair geworden.

  Disney+

  Diary of a Future President

  De serie Diary of a Future President gaat over Elena. Elena is een 12 jarig Cubaan-Amerikaans meisje dat op de middelbare school zit en zich tussen de rest probeert staande te houden. Ze woont samen met haar oudere broer Bobby en haar moeder Gabi die een relatie heeft met haar collega Sam. Elena vertelt via haar dagboek dagelijks haar gebeurtenissen met haar vrienden en familie en nog belangrijker: Hoe wordt ze later president van de Verenigde Staten?

  Stargirl

  De film Stargirl gaat over een jongen genaamd Leo. Leo staat niet graag in het punt van de belangstelling en probeert zich zo normaal mogelijk te gedragen. Wanneer er een meisje genaamd Stargirl op zijn school komt die totaal het tegenovergesteld van hem is, verandert zij zijn leven compleet. Ondanks dat Stargirl anders is dan anderen wordt ze al gauw het populairste meisje van de school, iets wat Leo niet begrijpt. Stargirl heeft een compleet eigen stijl en laat Leo inzien wat voor zelfbeeld Leo heeft.

  Stargirl wordt gespeeld door Grace VanDerWaal die een paar jaar geleden mee heeft gedaan aan het elfde seizoen van America's Got Talent. Nadat ze dat heeft gewonnen is ze wereldberoemd geworden als zangeres en stapt ze in de wereld van acteren en speelt ze de rol van Stargirl.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.