Disney Plus Nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis

  De nieuwe streamingdienst van Disney, Disney Plus, is vanaf vandaag al te gebruiken in Nederland. Het bedrijf heeft vannacht de videodienst uitgerold en tot 12 november kan je zelfs gratis streamen. Het betreft dan ook een proefperiode die tot die datum loopt. Vanaf dan kost Disney Plus 6,99 per maand.

  Dat heeft Disney Plus Nederland laten weten via haar website. De app voor Disney Plus is inmiddels ook al uit voor smartphones die draaien op iOS of Android en ook voor de PlayStation 4 en Xbox One. Gebruikers moeten dan een account aanmaken en dan kan je tot 12 november gratis naar diverse Disney-films kijken.

  Als je een account hebt aangemaakt, heb je de beschikking over vele films uit het Disney-universum. Niet alleen de Marvel-films van de afgelopen jaar staan prompt bovenaan, ook de klassieke films zijn te zien op de streamingdienst. Denk hierbij aan De Kleine Zeemeermin, Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen en Bambi. Maar ook iets nieuwer materiaal als High School Musical, Frozen en Pirates of the Caribbean is te zien bij Disney Plus. De nieuwste films uit de stal van Disney, Dumbo en The Lion King, zijn nog niet te zien op Disney Plus.

  Disney Plus Nederland nu beschikbaar met gratis proefperiode

  De release van de streamingdienst komt als een verrassing, want Disney had eerder aangegeven dat haar videodienst pas in november zal lanceren. In de afgelopen maanden heeft het Amerikaanse bedrijf dan ook veel content bekendgemaakt die in de komende maanden te zien zal zijn op Disney Plus. Zo krijgen diverse Marvel-personages uit de films hun eigen serie, zoals The Winter Soldier and the Falcon, WandaVision en Loki.

  Disney Plus is nu beschikbaar en gratis tot 12 november. Vanaf dat moment betaal je 6,99 per maand voor de dienst.

  Dit artikel is op 15 mei 2020 bijgewerkt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.