Dit zijn de beste accessoires voor de Nintendo Switch Lite

  Met de Nintendo Switch Lite ben je iets meer beperkt dan met de normale switch. Maar daarvoor kun je genoeg accessoires kopen voor meerdere functies. Dit zijn de beste accessoires voor de Nintendo Switch Lite.

  Controllers

  Bij de Nintendo Switch Lite zitten er natuurlijk geen losse controllers aan je Switch. De joysticks en knopjes zitten in de Switch Lite zelf. Dat maakte het bijvoorbeeld niet mogelijk om met z'n tweeën te spelen. Maar daarvoor kun je wel losse controllers aanschaffen. Bij de Mediamarkt kun je de controllers aanschaffen voor €71,99. Ook bij Coolblue zijn ze te koop voor €82,99.

  Met de losse controllers kun je alsnog met z'n tweeën spelen en kun je gewoon games aanschaffen die speciaal voor multiplayer zijn. Je controllers zijn gemakkelijk te verbinden met je Nintendo Switch Lite en gaan ook een tijdje mee. Je moet alleen wel een oplader los kopen. Je kunt dan kiezen tussen een gewone oplader of een Joy con charge grip.

  Hori

  Standaard

  Op de normale Nintendo Switch zit er een klein standaardje vast aan de Switch. Daarmee kun je hem gemakkelijk neerzetten en samen met iemand spelen. De Nintendo Switch Lite heeft geen standaard, maar wel kun je een losse standaard aanschaffen. Bij de MediaMarkt kun je al voor €11,99 een standaard aanschaffen.

  Je kunt op de standaard zelfs een tablet of je telefoon gebruiken. De Hori standaard heeft drie verschillende standen om hem op hoogte te verstellen en je kan je Switch Lite gemakkelijk opladen terwijl hij op de standaard staat. Wanneer je voor de Nintendo Switch Lite zowel de controllers als een standaard hebt kun je gemakkelijk met z'n tweeën spelen.

  Hori

  Screen protector

  Wat veel mensen missen in de Nintendo Switch Lite is dat je minder grip hebt als op de normale Nintendo Switch. Dat komt deels doordat de Nintendo Switch Lite een stuk kleiner is. De Hori screen protector zorgt voor meer grip en beschermt je Nintendo Switch Lite tegen krassen. De transparante hoes is flexibel waardoor je hem gemakkelijk erop en eraf kan halen zonder dat je de Nintendo Switch Lite beschadigt.

  Los van dat de screen protector de Switch Lite beschermt tegen krassen komt er ook geen vuil op je Switch Lite en voorkomt de screen protector slijtage op je Switch Lite. De Nintendo Switch Lite hebben felle kleuren zoals geel, roze en blauw, dus door de transparante hoes blijf je de kleur van je Switch Lite behouden. Bij Wehkamp kost de Hori Screen Protector €12,99.

  SteelSeries

  SteelSeries headset

  Bij de Nintendo Switch Lite komt het geluid vanuit de onderkant waardoor je geluiden op je Switch Lite iets minder hard hoort. Bij de normale Switch zit het geluid op een andere plaats dan bij de Switch Lite. Om toch volledige belevenis te krijgen met het geluid op je Switch Lite kan je een specials game headset aanschaffen.

  De SteelSeries Arctis 1 is één van de beste headsets die werkt op een Nintendo Switch. De SteelSeries Arctis 1 is draadloos, maar je kan hem ook met draad gebruiken. De koptelefoon bevat een microfoon die je gemakkelijk aan kan sluiten en ook gemakkelijk weer van je koptelefoon af kan halen. De koptelefoon heeft een versterkte hoofdband en een krachtige behuizing, waardoor je ieder detail qua geluid van de game hoort. Bij de MediaMarkt kost de SteelSeries Arctis 1 €108,99

  Micro SD kaart

  De Nintendo Switch Lite bevat een geheugen van 32 GB. De kans is groot dat je soms spellen wilt downloaden van de Nintendo eShop. Ook kosten updates van games geheugen waardoor je geheugen langzaam steeds voller raakt. Je kunt dan het beste een micro SD kaart aanschaffen. Het ligt eraan hoeveel spellen je wilt kopen of downloaden.

  Met een Micro SD kaart van 128 GB kom je al een heel eind. Bij Bol.com heb je een SanDisk Micro SD voor €23,99. Het ligt er ook aan welke games je aanschaft. De ene game is groter dan de andere en sommige games hebben regelmatig een update nodig.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.