Disney’s Live-Action Aladdin krijgt een vervolg!

  Goed nieuws voor alle Disney fans! Disney heeft officieel groen licht gegeven voor een vervolg op de live-action remake van Aladdin. Na het succes van de eerste film duurde het niet lang voor het nieuws naar buiten kwam dat Disney naar ideeën zocht voor een tweede film. Nu gaat het dan eindelijk gebeuren!

  Copyright 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

  De meningen over de Disney live-action film waren aardig verdeeld, maar het is niet te ontkennen dat Aladdin een enorme hit was bij de Box Office. De film heeft vorig jaar wereldwijd een bedrag van 1.05 miljard binnen gehaald. Wegens dit succes zette de Grote Muis snel een writer’s room op om te brainstormen over ideeën voor een vervolg.

  In de tweede Aladdin film zie je sterren Mena Massoud, Naomi Scott en Will Smith zeker terug als Aladdin, Jasmine en Genie. Ook regisseur Guy Ritchie keert terug voor dit tweede deel. Het script wordt geschreven door John Gatins en Andrea Berloff, ook bekend van Power Rangers en Straight Outta Compton.

  Wat het plot precies gaat worden is nog niet bekend maar er gaan al geruchten rond dat Disney vooral heeft gekeken naar de verhalen uit ‘De vertellingen van Duizend-en-een-nacht’ voor inspiratie. De originele animatiefilm van Aladdin is hier overigens ook op gebaseerd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.