The Lion King 2019 beelden tonen één echte live action shot - Heb jij hem opgemerkt?

  In de The Lion King 2019 review merkten wij al op hoe realistisch de nieuwste vertelling van het klassieke Disney-verhaal De Leeuwenkoning is. Alles is met de computer zo mooi nagemaakt dat het niet meer van echt is te onderscheiden. Nu blijken The Lion King 2019 beelden één echt shot te bevatten.

  Disney

  Het gaat hier om een shot waarvoor de makers speciaal naar Afrika zijn afgereisd. Met deze scène wilde regisseur Jon Favreau het punt maken dat ze in staat waren om een film te maken die niet meer van echt valt te onderscheiden. Dat punt is gemaakt.

  Echte The Lion King 2019 beelden

  Het nieuws werd bekendgemaakt via een Instagram-post van de regisseur zelf. In de post bekent hij dat de eerste scène uit de hele film echt is. Op het moment dat The Circle of Life begint te spelen zien we een shot van de zon die opkomt. De makers zijn speciaal naar Afrika afgereisd om dit shot van de Afrikaanse savanne te kunnen maken.

  Op sociale media wordt al duidelijk dat deze bekentenis voor velen als een verrassing komt. De scène is ook erg lastig om te spotten. Hier en daar wordt gezegd dat John Javreau vals heeft gespeeld door deze in zijn productie te verwerken, maar eigenlijk maakt de regisseur hier een heel duidelijk punt mee. De technologie ontwikkelt zich steeds beter en laat zien hoe computers een wereld kunnen ontwikkelen die bijna niet meer van echt valt te onderscheiden.

  Een fotorealistisch avontuur

  Heb je The Lion King nog niet gezien, dan hebben wij eerder een special geschreven die je helpt besluiten of je de film wel of niet in de bioscoop wilt bekijken. Zo weet jij of je dit fotorealistische leeuwen-avontuur direct wilt zien, of toch beter kunt wachten tot je deze later kunt streamen via de toekomstige streamingdienst van Disney: Disney+.

  Was jou opgevallen dat er een echt shot tussen de The Lion King 2019 beelden zat?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.