Dit vinden jullie de beste Rainbow Six Siege operators

  In shooters als Call of Duty en Battlefield heb je de keuze uit wapens, granaten en uitrusting, maar het personage blijft hetzelfde. Dat geldt niet voor Rainbow Six Siege, want deze game heeft operators. Vorige week vroegen we jullie hiernaar en dit zijn vinden jullie de beste Rainbow Six Siege operators.

  Niet alleen het vuren van je wapen is belangrijk in Rainbow Six Siege, want ook tactiek is van cruciaal belang. Welke operator speelt voor jou het fijnst? Waarmee sleep je de meeste overwinningen binnen? Dat ligt helemaal aan jou. Jullie hebben de poll ingevuld en dit vinden jullie de beste Rainbow Six Siege operators.

  5. Jäger

  Op de vijfde plaats in deze lijst met de Rainbow Six Siege operators die jullie het beste vinden staat Jäger. Jäger is een van de betere defensieve operators in Rainbow Six Siege. Deze operator kan namelijk gebruik maken van Active Defense System, ook wel ADS genoemd, waarmee hij de granaten van zijn tegenstanders kan vernietigen. Jäger was een van de originele operators in Rainbow Six Siege.

  Daarnaast kan Jäger gebruik maken van Barbed Wire en Deployable Shield, waarmee hij de verdediging van zijn team een handje kan helpen. Qua wapens maak Jäger gebruik van de M870 Shotgun, 416-C Carbine Assault Rifle en P12 Handgun. Dankzij zijn ontzettend sterke defensieve items is Jäger een goede defensieve keuze.

  4. Hibana

  Van de eerste defensieve operator gaan we naar de eerste aanvallende operator. Op de vierde plaats in deze lijst vinden we Hibana terug. Deze Rainbow Six Siege operator werd in Operation Red Crow samen met Echo toegevoegd. Echo vinden we niet terug in deze lijst met de beste Rainbow Six Siege operators volgens jullie. De unieke gadget van Hibana is de X-Kairos. Dit is een grenade launcher die explosieven afvuurt die later kunnen worden gedetoneerd.

  Daarnaast maakt Hibana gebruik van een Type-89 Assault Rifle en een SuperNova Shotgun. Mocht je al je kruid met deze wapens verschoten hebben kun je altijd nog terugvallen op de P229 Handgun en Bearing 9 Machine Pistol. Hibana is een operator waarmee je tussen de linies van de tegenstander moet zitten. Constant de actie opzoeken en gaan voor de eliminaties. Dit kun je ook al even doen met Hibana, want ze zit als sinds de Operation Red Crow in Rainbow Six Siege.

  3. Tachanka

  Dan gaan we meteen weer verder met de volgende defensieve Rainbow Six Siege operator. Tachanka is een van de leden van de Spetsnaz in Rainbow Six Siege. Wanneer je met Tachanka eenmaal een positie hebt ingenomen, wordt het voor de tegenstander lastig om dit weer terug te nemen. Tachanka maakt namelijk gebruik van een Mounted LMG, zijn unieke gadget. Wanneer je deze Mounted LMG gebruikt, wordt je hoofd van frontale schoten beschermd door een schild. Ook Tachanka is een van de originele operators uit de nieuwste Rainbow Six game.

  Maar dat is niet alles wat Tachanka kan. Deze operator heeft namelijk ook nog een SASG-12 Shotgun en een 9x19VSN Submachine Gun. Hiermee kun je ook van dichtbij schade aanrichten bij je tegenstanders, terwijl je met de Mounted LMG van wat verder accuraat kan zijn. Wanneer al je kogels op zijn, maakt Tachanka nog gebruik van een GSh-18 of PMM Handgun. Net als Jäger heeft Tachanka Barbed Wire en een Deployable Shield.

  2. Ash

  Bij het volgende personage in deze lijst met de beste Rainbow Six Siege operators volgens jullie staat Ash. Dit is weer een operator waarmee je vol de aanval zult kiezen. Niets afwachten, maar de tegenstanders opzoeken en ze uitschakelen. Dat is waar het om draait bij Ash. Heeft de tegenstander een barricade opgebouwd? Dat geeft niets, want met haar Breaching Rounds is bijna geen enkele muur te sterk. Hiermee vuurt ze namelijk explosieven af die in het oppervlak schieten en automatisch afgaan.

  Daarnaast kan Ash nog Breach Charges en Stun Grenades gebruiken. De G36C en R4-C Assault Rifles zijn de wapens waarvan Ash hoofdzakelijk gebruik maakt. Hiermee kan ze tegenstanders van een lange afstand aanpakken. Ook kun je voor dichtbij gebruik maken van de M45 MEUSOC en 5.7 USG Handguns gebruik maken. Eigenlijk is Ash in aanvallend opzicht op allerlei manieren in te zetten. En dat is ook al een tijdje zo, want Ash is een van de originele operators.

  1. Buck

  Dan zijn we al aangekomen bij de nummer één in deze lijst met de beste Rainbow Six Siege operators volgens jullie. Op de eerste plaats staat Buck. Hij is een van de beste aanvallende operators, omdat hij snel door de bouwwerken van de tegenstanders kan breken. Zijn unieke gadget is namelijk de Skeleton Key. Dit is een Shotgun attachment op zijn normale wapen. Hierdoor is hij een van de beste aanvallende operators en dat vinden jullie ook. Buck werd geïntroduceerd in de Operation Black Ice uitbreiding.

  Daarnaast kan Buck ook op de langere afstand van pas komen. Met zijn C8-SFW Assault Rifle en CAMRS Marksman Rifle kan hij enorm effectief zijn op langere afstand. Dan moet je uiteraard wel accuraat zijn, maar met veel oefenen moet dat lukken. Wanneer je dan toch in een situatie komt waarin je oog in oog staat met een tegenstander kun je gebruik maken van de Mk1 9mm Handgun. Om de tegenstanders af te leiden kun je nog Stun Grenades en Frag Grenades gebruiken.

  De beste Rainbow Six Siege operators volgens jullie

  Staat jouw favoriete Rainbow Six Siege operator in deze lijst? Deze lijst is volledig gebaseerd op de uitslag van de poll van vorige week. Laat ons in de comments hieronder weten waarom je voor een bepaalde operator hebt gekozen. Wij schreven ook een artikel over de beste Rainbow Six Siege operators. Sommige operators komen overeen, maar er zijn ook zeker verschillen.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.