Wat vinden jullie de beste Apex Legends personages? [poll]

  Apex Legends werd ineens uitgebracht door EA. Nadat we in een livestream meer informatie kregen, konden we de game daarna meteen spelen. Binnen acht uur waren er meer dan één miljoen unieke spelers. Spelers kunnen een keuze maken uit acht speelbare personages. Wat vinden jullie de beste Apex Legends personages?

  EA doet met Apex Legends ook een duit in het battle royale zakje. Waar games als Fortnite en PUBG al enorme populariteit hebben ervaren, probeert EA hier met deze Titanfall spin-off van mee te profiteren. De gameplay is snel en er zijn veel verschillende wapens, personages en speelstijlen. Maar welke personages hebben eigenlijk jullie voorkeur?

  De beste Apex Legends personages

  Er zijn op dit moment acht speelbare personages. Er zullen ongetwijfeld nog meer personages worden toegevoegd door EA, maar voor nu zijn er acht personages beschikbaar. Twee personages moet je nog vrijspelen, maar de overige zes personages zijn vanaf het begin te spelen. Wil jij nog een aantal handige Tips & Tricks voor Apex Legends? Lees dan ons artikel.

  Apex Legends is gratis verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.