Dit vinden jullie de beste PlayStation 4 games van dit moment!

Article
donderdag, 02 augustus 2018 om 16:45
dit vinden jullie de beste playstation 4 games van dit moment 136910 2
Vorige week vroegen we jullie wat de beste PlayStation 4 games van dit moment zijn. Jullie hebben massaal gestemd op jullie favoriete game, dus wij gaan nu de uitslag bekend maken!

5. Overig

Bij iedere poll krijgen jullie de optie om te stemmen op ‘overig’, want niet iedere game of ander onderwerp staat in het lijstje waar jullie uit kunnen kiezen. Dit keer waren er een hoop stemmen voor overig, dus nu zijn wij natuurlijk benieuwd welke games jullie allemaal aan het spelen zijn. Dit kunnen voor sommigen oudere titels zijn, zoals FIFA. Of wat te denken van Fortnite die niet in het lijstje stond. De focus lag nogal op games met een campaig in de poll. Die heeft Fortnite ook, maar dat is vaak niet de reden dat mensen spelen.
Laat alsnog in de reacties even weten wat jij de beste PlayStation 4 game van dit moment vindt!
136911

4. Jurassic World Evolution

Dinosaurussen lijken bij jullie in de smaak te vallen en daar zijn er genoeg van in Jurassic World Evolution. De game werd vorig jaar aangekondigd tijdens gamescom en kwam twee maanden geleden uit. In Jurassic World Evolution krijgen spelers de kans om hun eigen park met dinosaurussen te bouwen.
Om de dinosaurussen dan ook echt in het park te houden en een uitbraak te voorkomen, moeten spelers omheiningen bouwen om de beesten in te houden. Om het park op te leuken kunnen spelers onder andere bomen toevoegen.
Jurassic World Evolution kwam 12 juni uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In onze review is meer te lezen over de game.
136912

3. Far Cry 5

Het nieuwste deel in de Far Cry reeks staat op de derde plek. De game laat spelers een open wereld verkennen met hun zelfgemaakte personage. In deze wereld krijgen spelers te maken met een cult die geleid wordt door Joseph Seed en het fictieve Hope County ondersteboven zet.
Nu is het de taak van de spelers om tussen de grote baas en zijn groep gebrainwashte volgers te komen en onschuldige mensen te redden. Dit is te doen door missies te volgen die het verhaal vertellen van de game. Naast Joseph moeten spelers ook langs zijn broer en zus moeten komen om nieuwe gebieden vrij te spelen.
Far Cry 5 kwam 27 maart uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In onze Far Cry 5 review kom je meer te weten over de game.
136913

2. Detroit: Become Human

Op de tweede plaats staat de door robots overgenomen game van Quantic: Detroit: Become Human. Op 25 mei kregen spelers de kans om in de huiden van drie personages met drie verschillende verhalen te kruipen. Niet alleen het verhaal, maar ook het uiterlijk van de game spreekt veel mensen aan. Vooral in 4K resolutie is het spel een plaatje om van te genieten.
Met Detroit: Become Human nemen we een sprong in de tijd naar 2038. De robots zijn, om het simpel te zeggen, slaven van mensen en worden behandeld als een stuk vuil. Vervolgens gaat dit natuurlijk mis wanneer de robots hun eigen wil krijgen. In onze Detroit: Become Human review kan je meer lezen over de game.
Detroit: Become Human kwam 25 mei uit voor de PlayStation 4.
136914

1. God of War

Deze PlayStation exclusive parel staat door jullie op de eerste plek. Meer dan de helft van de stemmen ging uit naar de PlayStation exclusive die voor de release al goud ging en een groot succes werd. De metascore van het spel was een 94 en dit emotioneerde zelfs Cory Barlog, de regisseur van GOW. In onze God of War review prijzen wij de game met een dikke 9.
Mocht je God of War nog niet hebben gespeeld, dan vraag je je misschien af waar iedereen zich druk om maakt. De game ziet er ten eerste prachtig uit en gaat gepaard met een interessant verhaal over vader en zoon. Het duo moet samenwerken om vijanden te verslaan en zich aan te passen aan onbekende landen.
God of War kwam 20 april uit voor de PlayStation 4.

Populair Nieuws