Op welk Fortnite platform spelen jullie het meest? [poll]

Article
donderdag, 02 augustus 2018 om 17:30
op welk fortnite platform spelen jullie het meest poll 136915
Fortnite is een van de meest bekende (misschien wel dé bekendste) games van dit moment. Het spel is uitgebracht voor de Playstation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch en mobiel. Spelers op deze platformen kunnen samenwerken en het tegen elkaar opnemen door de cross-play functie. Nu is onze vraag: op welk Fortnite platform spelen jullie?
Fortnite werd in 2017 uitgebracht voor de PS4, Xbox One en PC. De eerste maanden sloeg het spel niet heel erg aan, maar aan het eind van datzelfde jaar blies Fortnite al op. Beroemdheden maakten bekend de game te spelen en hierdoor steeg de populariteit alleen maar meer.

Vijf Fortnite platforms

Niet lang geleden is Season 5 van het spel al begonnen. Ook werd de verjaardag van de game gevierd met een speciale challenge waarbij speciale cosmetics ontgrendeld konden worden. Verder is er een nieuwe update uitgebracht dat een explosieve modus, jetpacks en de guided missile terugbrengt.
Nu jullie meteen zijn bijgepraat over alles dat gaande is in Fortnite, is het tijd om te stemmen. Dus, op welk platform spelen jullie Fortnite? Mocht je op meerdere platformen spelen, stem dan voor het apparaat waar je het meeste op speelt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties