5 Nintendo Switch releases 2018 om in de gaten te houden

Article
donderdag, 02 augustus 2018 om 16:16
5 nintendo switch releases 2018 om in de gaten te houden 136789
Dit jaar komen er nog een paar toffe games uit voor de Nintendo Switch. Daarom zetten wij vijf van deze Nintendo Switch releases 2018 op een rij. Hieronder vallen ook games die al op andere console zijn uitgebracht.

Okami HD (remaster)

Het duurt nog even voordat ook de Nintendo Switch de HD remaster krijgt van Okami. De game is al sinds eind vorig jaar beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Toen waren wij al enthousiast, het spel heeft namelijk een 8 gescoord in onze review.
Okami HD is een remaster van de PlayStation 2 game die in 2006 werd uitgebracht. In het spel volgen we het verhaal van de god Amaterasu die vergezeld wordt door een kleine schilder genaamd Issun. Met een goddelijke schilderskwast kan Amaterasu tekeningen maken die hem helpen tijdens zijn avontuur.
Okami HD komt 9 augustus uit voor de Nintendo Switch.
136790

Dragon Ball FighterZ

Net zoals bij Okami is Dragon Ball FighterZ voor andere consoles al een tijdje uit. Nu komt de game dus ook beschikbaar voor de Nintendo Switch. In augustus zal er een beta zijn voor de game waar iedereen gratis aan mee kan doen.
De Switch versie van het spel heeft nieuwe features. Het gaat om een lokale multiplayer features van 2v2 en 1v1 wedstrijden. Ook kunnen spelers meedoen aan een offline 6-speler party match modus. Verder zullen alle DLC-personages die in de game zitten meteen uitgebracht worden.
Dragon Ball FighterZ komt op 28 september uit voor de Nintendo Switch. Iedereen die de game reserveert krijgt direct toegang tot Goku en Vegeta SSGSS.
136791

Pokémon: Let’s Go

De twee Pokémon: Let’s Go games zullen het hartje van iedere Pokémon fan gaan veroveren. Er zijn twee versies van het spel, Pokémon: Let’s Go Eevee en Pokémon: Let’s Go Pikachu. Beide games zijn remakes van Pokémon Yellow met Pokémon Go integratie.
In de gameplay beelden is dan ook duidelijk te zien dat veel elementen uit Pokémon Go komen. De Pokémon die spelers kunnen vangen lijken rechtstreeks uit de app te komen. Spelers kunnen nog wel over de map lopen met hun joy-cons, maar ook het vangen gaat op dezelfde manier als in de app.
Dit betekent dus dat er geen battles zijn om de Pokémon te vangen, maar mocht je van zijn van het ‘Go’ systeem dan is dit de game voor jou.
Zowel Pokémon: Let’s Go Eevee en Pokémon: Let’s Go Pikachu zullen op 16 november exclusief voor de Nintendo Switch uitkomen.
136792

Super Smash Bros. Ultimate

Alle vechters van Nintendo verzamelen zich om in één game gestopt te worden: Super Smash Bros Ultimate. De game werd tijdens de E3 van dit jaar door Nintendo aangekondigd en kreeg meteen een trailer waarin alle vechters te zien zijn.
De vechters zullen voorkomen in verschillende versies door de kostuums. Ook zullen er nu echo fighters voorkomen, dit zijn personages die elkaar rol over kunnen nemen, zoals Peach en Daisy. Verder zal er naast nieuwe content ook oude stages voorbij komen uit eerdere Super Smash games. Tot slot heeft de game nieuwe gezicht animaties voor alle gevechten.
Super Smash Bros. Ultimate komt 7 december exclusief uit voor de Nintendo Switch.
136793

Super Mario Party

Ieder feestje is compleet met Super Mario Party op tafel of de tv. Met de Nintendo Switch krijgen spelers de kans om hun spel op het beeld van hun tv te vertonen of te spelen via het scherm van de Switch. De game is met maximaal vier personen te spelen in de co-op modus.
Mochten je vrienden geen zin hebben in een feestje, dan is er ook een online multiplayer modus. In deze modus zijn mini-games te spelen met mensen van over de hele wereld. Dit zullen maar liefst 80 spelletjes zijn! Enkele spellen zijn ook met meerdere tablets te spelen voor een groter speelveld.
Super Mario Party komt 5 oktober exclusief uit voor de Nintendo Switch. Lees hier over meer gameplay features van het spel.

Populair Nieuws