Dit moet je weten over de Ghost of Tsushima release

Article
zaterdag, 13 juni 2020 om 11:00
ghostoftsushima 06f1591191273
Ghost of Tsushima wordt een van de laatste PS4 exclusive games. De game wordt zeker hoog geanticipeerd en de gameplay ziet er ook veelbelovend uit. Dit is wat je moet weten over de Ghost of Tsushima release!
De game werd in oktober 2017 voor het eerst officieel aangekondigd. De eerste gameplay beelden van Ghost of Tsushima zijn voor het eerst getoond op E3 2018. Dat Sucker Punch Productions veel tijd in de Ghost of Tsushima release heeft gestoken is zeker terug te zien in de prachtige gameplay beelden.

Historisch verhaal

Ghost of Tsuhima speelt zich af in 1274, waar het Mongoolse Rijk bezig is met een verwoestende veroveringstocht door het Oosten. Tsushima is het enige eiland dat nog staat tussen Japan en de invasie van het Mongoolse Rijk onder leiding van Khotun Khan. Na de eerste aanval blijft samoeraikrijger Jin Sakai in leven, als één van de weinige van zijn clan. Jin gaat er alles aan doen om zijn thuis te heroveren en besluit daarom de tradities van de samoerai te breken. Jin kiest voor een nieuwe weg, de weg van de 'Geest' om zo Tsushima weer te kunnen bevrijden van het Mongoolse Rijk.

State of Play

De State of Play van 14 mei stond in het teken van de Ghost of Tsushima release, waarin zij beelden lieten zien van de game. De beelden die getoond zijn lijken zelfs ‘het topje van de ijsberg’ wat inhoudt dat het maar een klein deel van de grote wereld is. Toch heeft de State of Play een goed beeld gegeven van wat we van de Ghost of Tsushima release kunnen verwachten. Het verhaal van de game is beter in beeld gebracht, het combat systeem is laten zien en ook hebben we een beter beeld gekregen van de gameplay.
ghostoftsushima 08f1594733183

Gameplay

Ghost of Tsushima is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een grote open wereld. Om naar bepaalde plaatsen te reizen kun je "Guiding Wind" gebruiken, hierbij kies je een locatie op de kaart en word je vervolgens door de wind er heen geleid.
Uiteraard heb je veel vijanden in de wereld die je op verschillende manieren kunt verslaan. Je kunt vijanden afleiden met vuurwerk of rookbommen om zo meerdere tegelijk snel af te kunnen maken. Ook is het mogelijk om via de ‘Stealth’ optie als sluipmoordenaar vijanden te doden, een echte ‘Ghost’ manier. Mochten vijanden jou al hebben gezien en je vervolgens aanvallen, kun je er ook voor kiezen om aanvallen te reflecteren om met de juiste timing direct terug te slaan.

Ghost of Tsushima release datum

Ghost of Tsushima is vanaf 17 juli te spelen op PlayStation 4. Volgens geruchten zal de Ghost of Tsushima release later ook te spelen zijn op de PlayStation 5. Volgens een eerder rapport zouden alle games na 13 juli speelbaar moeten zijn op de PS5.

Populair Nieuws