Wat we kunnen verwachten van The Walking Dead seizoen 11

  Het tiende seizoen van The Walking Dead is bijna klaar. Nog even en dan komen we te weten wat er in de finale zal gebeuren in het tiende seizoen van The Walking Dead. Na het tiende seizoen komt er ook nog een elfde seizoen.

  AMC

  Veel sterfgevallen

  Zoals we ondertussen al een klein beetje gewend zijn zullen er zeker ook in het elfde seizoen een aantal doden vallen. Uiteraard is er nog niet bekend wie er allemaal dood gaan. Wel weten we dat Michonne The Walking Dead zal verlaten, alleen weten we nog niet hoe. Ook is Negan bijna gedood in de serie. Dit was het idee van regisseur Greg Nicotero. Hij zag het wel zitten als Negan doodging. Jeffrey Dean Morgan die Negan speelt in de serie had het ook wel wat gevonden om als Negan dood te gaan in de serie. Uiteindelijk is dat niet gebeurd. De vraag is dan ook wie er uiteindelijk dood zal gaan in het elfde seizoen.

  AMC

  Terugkerende personages

  In The Walking Dead is het vrijwel onmogelijk om te voorspellen wie er doodgaat of blijft leven in de zombieapocalyps. In de eerste seizoenen hebben we al van veel hoofdpersonages afscheid moeten nemen. Het is dus bijna nooit zeker wie er zal blijven leven. In het elfde seizoen komen we erachter welke personages het toch zullen overleven. Wie we sowieso terug zullen zien in het elfde seizoen is Maggie. AMC maakte het nieuws van dat Maggie terugkeert in het elfde seizoen bekend op de laatste Comic Con in New York.

  AMC

  Het verhaal

  In elk seizoen van The Walking Dead hebben we kunnen zien dat het verhaal steeds een andere kant laat zien dan de stripboeken van The Walking Dead. We hebben bijvoorbeeld veel van het dus Carol en Daryl gezien en in het elfde seizoen zal het verhaal onder andere meer gaan over Negan en Daryl. Het verhaal van het tiende seizoen moet nog eindigen met een finale. Maar wat we weten is dat de overlevenden zich verschuilen en een enorme horde zombies voor de deur staan. Wie het na deze zombie-aanslag zal overleven zullen we zien in de laatste aflevering van het tiende seizoen. Dan wordt het ook een stuk duidelijker hoe het verder zal gaan in het elfde seizoen.

  AMC

  Releasedatum

  Er is nog vrijwel niks bekend over de releasedatum voor het elfde seizoen van The Walking Dead. De finale van het tiende seizoen zou in eerste instantie uitkomen in april, maar dat is voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege het coronavirus. Wanneer het het weer verantwoord is om verder te gaan zal ook het elfde seizoen nog wat geduld moeten hebben om mee te beginnen. Als de opnames weer zullen starten zullen er een aantal dingen op de set veranderen. Zo staan er veel minder mensen op de set en moet iedereen waar het kan afstand van elkaar houden.

  AMC

  Stoppen na seizoen 12?

  Er gaan geruchten rond dat The Walking Dead zou stoppen na twaalf seizoenen. The Walking Dead stopt dan niet volledig, maar begint dan aan een nieuwe film over The Walking Dead. De film zal de naam The Walking Dead: World Beyond krijgen. Het is niet bevestigd dat The Walking Dead daadwerkelijk zal stoppen na twaalf seizoen, maar fans zien het wel aankomen. We zullen eerst het eind van het tiende seizoen af moeten wachten en daarna met geduld moeten wachten op het elfde seizoen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.