Dit is de beste Telltale game volgens jullie!

Article
donderdag, 18 februari 2016 om 13:44
xgn google image
Onlangs vroegen wij jullie wat de beste Telltale game is. Inmiddels zijn de stemmen geteld en is duidelijk wat volgens jullie de beste game is. Lees hier welke Telltale game volgens jullie het beste is.
Telltale maakt vooral episodische games. Games als The Wolf Among Us, The Walking Dead en nog veel meer kennen jullie ongetwijfeld. Hoewel smaken verschillen, werd er toch overduidelijk voor één bepaalde game gekozen. De games die verder nog stemmen kregen, vind je hier in het overzicht!

3. Game of Thrones, Tales from the Borderlands en meer

Dat smaken verschillen, blijkt wel uit deze poll. Maar liefst vijf games kregen evenveel stemmen. Het gaat hier om Game of Thrones, The Wolf Among Us, The Walking Dead season 2, Tales from the Borderlands en Minecraft Story Mode kregen alle vijf 8 procent van de stemmen. Dit geeft wel aan dat iedereen van andere games houdt.
Game of Thrones ken je natuurlijk als serie, maar er is ook een Telltale game variant van. Er zijn verschillende episodes waarvan The Ice Dragon de laatste is. Deze kwam onlangs uit. Hou je van Game of Thrones, dan is deze Telltale game zeker wat voor jou.
Tales from the Borderlands is ook een episodische game van Telltale. In de verschillende episodes kom je alle bekende karakters van onder ander Borderlands 2 weer tegen. De games zijn dan ook een feest van herkenning voor degenen die Borderlands gespeeld hebben.
Minecraft Story Mode geeft Minecraft een eigen verhaallijn. Veelal moet je de wereld van de ondergang zien te redden. Er zijn al flink wat episodes uitgekomen van de game. Hoewel niet iedere episode even goed was als de andere, kun je je als Minecraft fan prima vermaken met deze games.
In The Wolf Among Us speel je met Bigby Wolf. Op basis van keuzes krijg je een ander einde van de game te zien. Veel van de gameplay draait om quick time events die je moet uitvoeren. Kun je ze niet succesvol voltooien, dan sterf jij of een ander karakter en moet je vaak opnieuw beginnen.
Net als Game of Thrones is The Walking Dead season 2 gebaseerd op de gelijknamige serie. Het eerste seizoen van deze Telltale game werd goed ontvangen, en daarom kwam Telltale met een tweede seizoen. De keuzes die je in het eerste seizoen maakte van The Walking Dead, hebben invloed op wat er gebeurt in dit tweede seizoen. Bovendien komt er deze maand The Walking Dead Michonne uit, die ook in episodes wordt opgedeeld.
86699

2. Back to the Future

Veel van jullie kennen waarschijnlijk wel de Back to the Future films. Onlangs bestonden de films dertig jaar, dus toen stonden de films weer in de spotlight voor korte tijd. Op basis van de films heeft Telltale ook een gameserie gemaakt, die in 2012 uitkwam op onder andere de PS3 en PC. Later kwamen de episodes ook uit voor de PS4 en Xbox One.
Deze game viel iets meer in de smaak. De game kreeg 16% van de stemmen van jullie. In de games speel je met Marty McFly en Doc Brown, die ook in de films de hoofdrol spelen. Juist daarom vormen de games een punt van herkenning voor fans van Back to the Future.
Alle games waren echter niet zo populair als de winnaar van deze poll. Deze Telltale game was veruit het populairst bij jullie.
86700

1. The Walking Dead season 1

Het eerste seizoen van The Walking Dead is ronduit de beste Telltale game volgens jullie. Maar liefst 42% van de stemmen gingen uit naar dit eerste seizoen. Met hoofdpersoon Lee Everrett moet je zien te overleven. De game draait veel om het ontwikkelen van karakters en het verhaal dat ze meemaken.
In iedere episode moet je een belangrijke keuze maken. Sterker nog, je moet maar liefst vijf keuzes per episode maken. Al deze keuzes hebben invloed op het verhaal. Wil je weten hoe het zit met een andere keuze die je kan maken, dan is er een rewind optie om zo te zien wat er gebeurt als je een andere keuze maakt.
Zombiefans kunnen hun hart dan ook ophalen met The Walking Dead. Bovendien is het vijfde seizoen van de televisieserie nu te zien op Netflix. Zombies afgezaagd? Welnee, The Walking Dead is meer levend dan ooit: dat blijkt wel uit de uitslag van deze poll!