Deze series willen we ook op Disney Plus' Star

Article
zondag, 28 februari 2021 om 15:00
atlantaf1614099176
Nu Star eindelijk gelanceerd is op Disney+ en de grootste content drop in Nederland er officieel door is, wordt het tijd om alweer naar de toekomst te kijken. Ondanks het scala aan series en films dat nu weer een plekje hebben om te streamen, missen er nog steeds een aantal grote namen. Wij zetten de series op een rij die we ook nog onder Star op Disney+ willen zien.

Atlanta

We trappen af met Atlanta, de bekroonde serie van Donald Glover (ook bekend als Childish Gambino). Glover heeft de serie zelf bedacht, geproduceerd en speelt de hoofdrol in deze komische dramaserie. De serie gaat over Earnest Marks die zijn neef, rapper Paper Boi, helpt met zijn carrière.
De serie klinkt niet heel bijzonder, maar het is juist de manier waarop alledaagse zaken belicht worden die de serie interessant maakt. Afleveringen leveren commentaar op de huidige maatschappij en niemand neemt een blad voor de mond. Het resultaat is een serie die geen gelijke kent, maar ook niet voor iedereen is weggelegd.

Station 19

Star introduceert tot blijdschap van velen Grey’s Anatomy op Disney+. Veel kijkers zijn hier enorm blij mee, maar krabben zichzelf gelijktijdig achter de oren. De spin off van Grey’s Anatomy, Station 19, wordt namelijk niet direct meegebracht.
De serie is al sinds 2018 op de buis en volgt de dappere mannen en vrouwen die bij de brandweer werken. De spin off ziet regelmatig personages uit de oorspronkelijke serie voorbij komen en dus is het voor kijkers extra leuk om beide op hetzelfde platform te hebben. Misschien dat plannen hiervoor nog in de maak zijn. Voor nu is het dan ook nog afwachten op wat Disney zegt.
love victorf1613389907

De resterende afleveringen van de Star Originals

Solar Opposites, Big Sky, Helstrom en Love, Victor staan allemaal sinds de lancering van Star als Original aangeprezen op Disney+. Een mooi gegeven is het zeker, maar pas op de releasedatum werd duidelijk dat alleen de eerste twee afleveringen (per serie) gelanceerd werden op de streamingdienst.
De andere afleveringen worden wekelijks uitgebracht tot het hele seizoen compleet is. Probleem is alleen dat al deze series haar eerste seizoen al helemaal afgerond hebben. Disney+ houdt bewust de andere afleveringen van de series achter zodat het lijkt alsof er wekelijks meer nieuwe content verschijnt.
Op papier klopt het gezien de series voorheen niet in Nederland beschikbaar waren. Aan de andere kant is het einde van de eerste seizoenen van eerder genoemde series dus al lang bekend. Een teleurstelling is het dan ook zeker.
Meer weten over Star op Disney+. Check hier ons overzicht met alles wat je over de nieuwe tak moet weten.

Populair Nieuws