Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken (week 8)

Article
zondag, 28 februari 2021 om 14:00
super metroid kraidf1614500515
Terwijl het weer lekker meezat afgelopen week, waren we nog vooral thuis aan het werk. Daarnaast gingen we natuurlijk ook aan de slag met series, films en games. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Marcus

Uitgespeeld: Super Metroid
Gekocht: -
Gekeken: -

Deze week heb ik Super Metroid gespeeld. Mijn speeltijd was niet geweldig, maar ik had wel 98% van de items, wat ik best aardig vind zonder dingen op te zoeken. Trouwe lezers van deze rubriek zullen zich misschien afvragen of ik bewust achterwaarts door de 2D Metroid tijdlijn aan het spelen ben en of ik volgende week een versie van Metroid II gespeeld zal hebben. Het antwoord is nee. Dit was al niet gepland en ik weet nog niet wat mijn volgende game wordt.
guiltygear strive screenshot jan2021 7f1614170546

Theo

Uitgespeeld: -
Gekocht: Guilty Gear Strive (bèta)
Gekeken: -
Afgelopen week ben ik aan de slag gegaan met Guilty Gear Strive. De bèta van de komende fighter was lekker uitgebreid. Maar liefst 13 van de 15 karakters waren speelbaar en ik kreeg dan ook al een goed beeld van wat er komen gaat. Jammer genoeg werkte het online gedeelte nog niet optimaal, maar als hier aan gewerkt wordt voor de release van de game, is dit een veelbelovende titel.

Populair Nieuws

Laatste Reacties