Disney+ opzeggen? Zo kan je dat gemakkelijk doen!

Article
zondag, 08 mei 2022 om 15:00
disney plus logof1628271403
DIsney+ bestaat inmiddels alweer bijna drie jaar, maar heeft de streamingdienst in die tijd genoeg geleverd? Lang niet iedereen is tevreden met de streamingdienst die zich hoofdzakelijk richt op kinderen en waar je soms extra moet betalen om films eerder te zien. Wil je Disney+ opzeggen? Dan heb je geluk, want wij helpen je met deze handige gids uit de brand.
Streamingdiensten zijn er in overvloed, maar dat betekent niet dat je ze allemaal ook daadwerkelijk nodig hebt. Disney+ is natuurlijk de streamingdienst die zich meer richt op het jongere publiek. Series en films rondom bekende Disney-personages kom je op deze streamingdienst in overvloed tegen, al kun je ook genieten van tal van Star Wars en Marvel-series.
Verder kun je National Geographic-documentaires kijken en staan er onder het Star-label ook een aantal series en films op de dienst die voor een wat ouder publiek geschikt zijn. Toch is lang niet iedereen tevreden over het aanbod en het feit dat de streamingdienst na twee jaar op de markt al haar eerste prijsverhoging kenbaar maakte. Opzeggen kun je uiteraard overwegen en wij leggen je precies uit hoe je dat doet.
10 beste disney actie series op disney nederland knokken met dit aanbod 154626 3f1592809734

Disney+ opzeggen doe je zo

Als je Disney+ wil opzeggen, snappen we dat uiteraard goed. Het proces om dit te doen, is gelukkig niet heel ingewikkeld. Hieronder hebben we de stappen die je moet nemen gemakkelijk voor je op een rijtje gezet.
  1. Ga naar de website van Disney+
  2. Ga naar Account door boven het icoon van je profiel te hangen
  3. Vanuit Account klik je op Disney+ (Maandelijks/Jaarlijks)
  4. Zoek naar de knop “Abonnement opzeggen” onder het kopje “Abonnementsgegevens”
  5. Druk op de knop om je abonnement op te zeggen
Nu je weet hoe je Disney+ op moet zeggen, is het aan jezelf om te bepalen of je de dienst nog wil houden of niet. Laat ons in de reacties weten of je Disney+ opzegt of behoudt.