Waar kan je Servant of the People met Zelensky kijken?

Article
zondag, 08 mei 2022 om 14:00
volodymyr zelensky met with dutch pm mark rutte in occasion of possible russian invasion 30f1651743232
Nu Rusland Oekraïne is binnengevallen, blijkt Volodymur Zelensky een machtige president te zijn. Daarom zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in de Oekraïense president. Zo heeft Zelensky een carrière als acteur en televisieproducent achter zich. Veel mensen willen daarom nu de satirische serie genaamd Servant of the People kijken. Wij leggen jou uit waar je Servant of the People kan kijken.
Met een VPN kun je erg gemakkelijk Servant of the People kijken. Hierbij moet je wel onthouden dat je de serie niet met Nederlandse ondertiteling zult zien. Als je geen probleem hebt met een Engelse ondertiteling, kun je op Channel 4 de eerste afleveringen kijken met Engelse ondertiteling. Verder kun je de serie kijken op de streamingsdiensten: Arte, 1+1, ANT1, Belarus-1 en MBC. Hier is de serie te vinden met een Franse of Duitse ondertiteling.
Wanneer je de serie probeert te kijken via een van de bovenstaande zenders, loop je aan tegen geoblokkades. De zenders en streamingsdiensten mogen het programma namelijk alleen uitzenden binnen hun eigen landsgrenzen, aan de hand van je IP-adres word je dus geblokkeerd als je de website vanuit Nederland bezoekt. Het is dus belangrijk dat je gebruikt maakt van een goede en veilige VPN.

Veder is Servant of the People ook op YouTube te vinden. De serie is opgedeeld in 24 verschillende video’s met Engelse ondertiteling.

Binnenkort op Netflix

Hoewel de serie nog niet op Netflix staat, kun je hem binnenkort wel kijken op de streamingsdienst. De serie verschijnt namelijk 17 mei op Netflix. Eerder was al bekend dat Netflix druk bezig was met de onderhandelingen om Servant of the People wereldwijd te mogen uitzenden. Nu heeft de streamingsdienst een releasedatum bekendgemaakt.
netflix 5432181 1920f1658221200

Waar gaat de serie over?

Servant of the People vertelt het verhaal van Vasyl Petrovych Holoborodko (Volodymyr Zelensky), een geschiedenisleraar die onverwachts is verkozen tot de nieuwe president van Oekraïne. Nu Holoborodko president is, staat hij voor een moeilijke taak om zijn woorden waar te maken.