Top 5 DiRT Rally 2.0 vernieuwingen - Vergeleken met het eerste deel

Article
zaterdag, 06 oktober 2018 om 10:02
xgn google image
Rallyliefhebbers kunnen hun hart ophalen sinds vorige week bekend werd dat er een nieuw deel van DiRT Rally aankomt, genaamd DiRT Rally 2.0. Deze vijf DiRT Rally 2.0 vernieuwingen vielen ons al op tijdens onze speelsessie met de game.
Wij mochten in Londen alvast aan de slag met DiRT Rally 2.0. Tijdens onze speelsessie hadden wij ook een interview met Chief Game Designer Ross Gowing en Rallycoureur Jon Armstrong. Wij zetten de DiRT Rally 2.0 vernieuwingen die wij tijdens onze speelsessie tegenkwamen op een rij!

Nieuwe omgevingen

Bij de lancering zullen er in DiRT Rally 2.0 zes rallylocaties te vinden zijn. Volledig nieuwe locaties in de game zijn Nieuw-Zeeland, Argentinië en Polen. Verder zijn er variaties op oude locaties zoals Spanje, Australië en de Verenigde Staten.
Ross Gowing vertelt:
139824

Track Degradation

Een volledig nieuwe feature in DiRT Rally 2.0 is de toevoeging van Track degradation. Het idee hierbij is dat na verloop van tijd de ondergrond van de rallyproef steeds slechter wordt. Je zult dus weinig hiervan merken als je vooraan start, maar als jij straks als allerlaatste een proef moet beginnen is het opletten geblazen.
139825

Co-driver

DiRT Rally 2.0 krijgt ook een nieuwe co-driver in de persoon van Phil Mills. Deze Brit was co-driver van WRC kampioen Petter Solberg. Hij vervangt Paul Coleman, die de stem van de co-driver insprak in DiRT Rally.
Ross Gowing legt uit:
139826

WRX content

De content van de World Rallycross Championship is in DiRT Rally 2.0 uitgebreider dan ooit. De eerste acht races van de WRX 2018 kalender zitten bij de lancering in de game. Verder moeten er nog meer rallycrosstracks beschikbaar komen als DLC.
Ook zit de Audi S1 van onder andere Mattias Ekström en Andreas Bakkerud in de game. Volgens Ross Gowing was dit een wagen die veel spelers in de game wilden zien.
139827

Verbeterde handeling

De laatste van de DiRT Rally 2.0 vernieuwingen die we bespreken is misschien gelijk ook wel de belangrijkste in een rallygame: de handeling. In DiRT Rally ligt de focus op een simulatiegericht handelingmodel. DiRT Rally 2.0 diept dit verder uit en wil uitdaging aanbieden.
Rallycoureur Jon Armstrong:

DiRT Rally 2.0 vernieuwingen

Dit waren de DiRT Rally 2.0 vernieuwingen die ons zijn opgevallen. De game komt 26 februari uit voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Populair Nieuws