De beste Nintendo Switch game sales in de Nintendo eShop

Article
zaterdag, 06 oktober 2018 om 9:44
de beste goedkope nintendo switch games in de nintendo eshop 139254
Er zijn veel plekken waar je Switch games kan kopen, maar alles lijkt duur. Je hebt de Nintendo Switch eShop, maar daar zijn zo veel games dat je soms niet weet welke goed zijn zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Dus hebben wij een lijst gemaakt met de beste Nintendo Switch game sales in de eShop voor een goedkope prijs!

Undertale

Het bekende Undertale game is er nu eindelijk ook voor de Nintendo Switch, dat hadden we in een eerder bericht ook al bekendgemaakt. Deze RPG speel je in je eentje, wat totaal niet uitmaakt voor deze game, en is ronduit briljant. Je komt in een onderwereld vol met hilarische en hartverwarmende monsters terecht. En in deze wereld is alles mogelijk. Ga lekker dansen met een robot, ga op een leuke date met een skelet, of maak iedereen die op je pad komt helemaal kapot. Dit is een van de Switch games voor een goedkope prijs waar jij bepaalt wat er gebeurd.
Deze indie game had met een 9.1 gescoord in de Metacritic, wat veel goeds belooft. Daarom verdient de game ook zeker een plaats in de beste Nintendo Switch game sales in de eShop. De game Undertale is te krijgen voor € 14,99.
139255 1

Limbo

Je komt terecht in een spannende wereld. Alles is donker. Je hebt geen flauw idee wat je in deze wereld doet. Overal zijn wezens aanwezig die wachten tot jij voorbij komt om je vervolgens te kunnen vermoorden. Je wordt in dit spel vaak in zenuwslopende situaties gegooid, waar je soms zelfs met lijken moet slepen. Het hele spel zit vol met puzzels die je moet oplossen, maar niet zonder gevaar. Ieder moment kan je in de val lopen en vermoord worden. Als nietsvermoedende jongen was je alleen onzeker over het lot van je zus. Je had nooit durven te bedenken dat je hierin zou belanden.

Durf jij het aan om door deze hel heen te rennen? Als je nog steeds twijfelt om deze enerverende en spannende game te spelen kan misschien altijd nog onze review je overtuigen. Als wij je wel hebben overtuigd, dan kan je deze Nintendo Switch game kopen in de eShop kopen voor € 9,99.
139256

Sky Force Reloaded

Heb het gevoel dat je een klassieke arcade game speelt met deze shooter. Een game vol met actie die je alles brengt wat je zo leuk vind aan klassiek scrollende shooters. Boordevol met gigantische bazen, diverse vliegtuigen om te besturen en felle lasers. Je blijft het spelen doordat je het steeds beter wilt gaan doen. Ook helpen de items die je in de game zelf kan verzamelen er goed bij. Al bij al is er genoeg te doen in deze game.

Deze actiegame zal je geen seconde vervelen. En al ken je Sky Force al een beetje, dan weet je dat deze game een echte aanrader is. Wij gaven de titel in onze review dan ook een mooie 8.0! De game is te krijgen voor € 9,99 in de eShop.
139257

Kirby’s Adventure

Het enige Kirby spel dat is gemaakt voor de NES. Door vijanden op te zuigen kan Kirby verschillende aanvallen gebruiken. Denk dan bijvoorbeeld aan lasers afvuren, een enorme hamer afvuren en nog veel meer. Kirby kan natuurlijk ook verschillende krachten met elkaar combineren, die onverwachte gevolgen kunnen hebben. Wordt compleet terug in de tijd geslingerd met dit spel!-

Ontdek alle geheimen en speel een grote variatie aan mini-games in een de beste sales voor de Nintendo Switch. Genoeg manieren en tijd om te genieten van dit schattige, kleine roze wezen in deze game. Je kan deze game krijgen voor € 4,99.
139258 1

The End is Nigh

Het einde van de wereld is geweest. Niemand heeft het overleefd, behalve een aantal wezens. Een van die wezens is Ash, het karakter dat jij speelt in deze game. Volg de huppelende Ash door de verwoeste wereld in zijn pijn en lijden. Gooi hem in zwermen van rottende, dierachtige mutanten die nooit lijken te eindigen en help hem hem met zijn ultieme doel: het maken van een vriend.
Onderweg in zijn reis kan je stukjes mens verzamelen, die je uiteindelijk allemaal kunt gebruiken om een vriend voor Ash te bouwen. Je kan ook als je dat leuk vind, kleine zompige tumoren verzamelen en videogamecassettes. Sommige moeten alleen net binnen je interesse vallen.
Dit spel zal je waarschijnlijk een beetje gestrest maken, maar als je een vriend voor Ash kan verzamelen is dat het helemaal waard. Al helemaal voor zo'n goedkope prijs van één van de beste sales voor de Nintendo Switch. Deze game kan je kopen voor € 14,99 in de eShop.
139259 1

Butcher

Je bent een cyborg in deze game die is geprogrammeerd om de laatste mensen die nog leven compleet uit te roeien. Jouw taak is eigenlijk gewoon alles afslachten wat beweegt in deze game. Kies zelf een wapen. Denk bijvoorbeeld aan wapens als een granaatwerper en een kettingzaag. Je kan het natuurlijk ook gewoon simpel houden en iedereen overhoop schieten met een shotgun. Maar als je het allemaal net even anders wilt doen, dan kan dat ook! Je kan zagen, mensen in lavakuilen smijten en ga zo maar door. Het maakt niet uit hoe je het wilt hebben, als je de mensen maar vernietigd.

Heb je toevallig echt super veel zin om wat mensen in een lavakuil te smijten of om iemand overhoop te schieten met een shotgun? Dan is deze gewelddadige game echt perfect voor jou! Aangezien dit een van de beste games is voor de Nintendo Switch, waar je dit allemaal kunt doen zonder opgepakt te worden. Je kan deze game kopen voor € 9,99.
139260 1

League of Evil

Levels vol met dodelijk valkuilen en gevaarlijke vijanden staan centraal in League of Evil. Gebruik je behendige vaardigheden om je weg door deze levels heen te slaan. In deze game kan je ook je eigen levels ontwerpen en kan je ook levels downloaden van andere mensen in de community (je moet dan wel een internetverbinding hebben en een Nintendo-account hebben en koppelen). Doordat je deze mogelijkheden hebt zijn er ontzettend veel levels die je kan uitproberen en kan je blijven spelen! Dat is pas waar voor je geld.

Deze Nintendo Switch game is perfect als je een game wilt hebben die je een tijdje kan spelen en die ook nog binnen de beste sales valt. Je kan deze game kopen voor € 7,99.
139261 1

Bulb Boy

In dit spel ben je Bulb Boy, een jongen met een lichtgevend hoofd. In een donkere nacht wordt Bulb Boy wakker uit een nachtmerrie en komt hij erachter hij helaas de prooi is van het kwaad. Zijn hele familie is weg en in alle schaduwen staan er monsters verscholen, klaar om hem te grijpen. Versla deze monsters en laat het licht weer zegevieren. Je zou verwachten dat een jongen met een lamp als kop dat niet zou kunnen, maar hij heeft vele talenten.
Hij kan onder andere elektrische schokken overleven door zijn gloeilamp hoofd. Verder kan hij ook zijn hoofd losschroeven om het voor andere dingen te gebruiken. Keer met flashbacks terug naar Bulb Boy zijn jeugd en speel met zijn familie. Ontrafel alle geheimen in deze leuke Switch game die zeker past in de tien beste Nintendo Switch sales. Je kan hem kopen voor € 7,99 in de eShop.
139262 1

Kamiko

Een bijzondere arcadegame vol met actie, dat is Kamiko. De game is gebaseerd op het Japanse shintoïsme. Je kruipt in de huid van priesteressen die Kamiko heten en strijd tegen duistere demonen. Je speelt level na level waar je puzzels moet oplossen om verder te komen. Ieder level heeft een andere Torii (poort) die met een magisch zegel is vergrendeld. Verbreek alle zegels om bij de eindbazen van de levels te komen en ze vervolgens allemaal te verslaan.
Als je deze unieke arcadegame interessant vond klinken en wel zin hebt om hem te spelen, dan kan je hem kopen voor € 4,99.
139263 1

Implosion

De aarde is ten onder gegaan. Niet alle mensen waren uitgeroeid, maar ook de laatste mensen dreigen nu op tragische wijze te sterven. Een onbekende levensvorm XADA dreigt namelijk deze laatste mensen te doden. Om de strijd aan te kunnen gaan met deze bedreiging, hebben mensen verschillende gevechtspakken ontwikkeld in het kader van een programma genaamd War-Mech III. Zou het lukken om de bedreiging op tijd te stoppen en de laatste levende mensen te redden
Sluit je aan in de Avalon, een van de meeste dodelijke mechs die ooit is gebouwd en red de mensheid, voor maar €12,00.


Weet jij nog games die echt in de beste Nintendo Switch sales lijst hoort?

Laat het ons dan in de comments weten!

Populair Nieuws