Deze vette gaming movies komen eraan!

  Over de afgelopen jaren zijn er een heleboel films uitgekomen van populaire games. Dit verkoopt vaak erg goed, aangezien het voor velen een nieuwe kijk is op hun favoriete game. Daarom gaan wij vandaag een aantal games af die in de komende jaren verfilmd zullen worden.

  Mortal Kombat

  Dit is zeker niet de eerste film gebaseerd op deze populaire en ontzettend bloedige vechtgame. In 1995 kwam de eerste Mortal Kombat film al uit. Er waren rond die tijd al een aantal Mortal Kombat games en de film had dus al een flinke fanbase. De film gaat over Liu Kang en de andere gekozen vechters van de Earthrealm. Het is het hun taak het Mortal Kombat toernooi te winnen en zo de wereld te behoeden voor een overname door Outworld.

  De film viel goed in de smaak bij deze fans. In ieder geval goed genoeg voor een tweede deel die in 1997 uitkwam, genaamd Mortal Kombat: Annihilation. Deze film is een direct vervolg op de eerste, waarin Shao Kahn de wereld met brute kracht wil overnemen. Jammer genoeg viel deze film wat minder in de smaak, waarna het lang stil bleef rondom een derde film.

  Die film komt er nu aan en laat de wereld opnieuw kennis maken met een Mortal Kombat film. De nieuwe Mortal Kombat film die uit zal komen in 2021 zal proberen de voorgangers op een bepaalde manier terug tot leven te brengen. Veel weten we alleen nog niet over deze Martial Arts-film.

  Uncharted

  Van de film rondom deze populaire PlayStation exclusive weten we al iets meer. De Unharted film, waarin Tom Holland de rol van Nathan Drake op zich zal nemen, staat net als Mortal Kombat gepland voor 2021. Deze verfilming van Uncharted zal volgens Tom Holland zelf veel inspiratie halen uit het vierde en misschien wel populairste deel uit de gamereeks, Uncharted 4: A Thief’s End. Daarbij zal de film meer onthullen over een jonge Nathan Drake.

  In de film gaat Tom Holland als Nathan Drake samen met Victor Sullivan, gespeeld door Mark Wahlberg, op avontuur! De film draagt erg veel hype met zich mee, wat niet gek is gezien de potentie die het met zich meedraagt. Ook Tom Holland zelf heeft het erg naar zijn zin tijdens het maken van de film. Je kan daarover hier meer lezen!

  Paramount Pictures

  Sonic The Hedgehog 2

  Ook van Sonic The Hedgehog zal nog een film komen. Het eerste deel dat in januari 2020 uitkwam was na een slechte start uiteindelijk toch een succes. Hoe onze enorm snelle egel er in eerste instantie uitzag was namelijk volgens velen heel erg fout. Sonic was voor het eerst te zien in de trailer, waar zo veel commentaar op kwam dat de makers toch maar wat verbeteringen aanbrachten aan het uiterlijk van de al jaren populaire SEGA-mascotte. Toen dat eenmaal gebeurde werd Sonic The Hedgehog toch geaccepteerd. De makers gaven daarna aan terug te komen voor een tweede deel. Deze staat gepland voor 8 april 2022.

  Nog een heleboel andere!

  Deze drie films zijn gelukkig niet de enige gaming movies die uit gaan komen in de komende jaren. Zo kunnen we onder andere uitgaan van een tweede deel van Detective Pikachu, een Five Nights at Freddy’s-film en een Just Cause-film. Ook weten we dat er een Tomb Raider 2 uit zal komen op 19 maart 2021.

  Uncharted: The Nathan Drake Collection

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.