Deze merken van gaming headsets gebruiken jullie het meest!

  Vorige week waren we benieuwd welk merk van gaming headsets jullie het meeste gebruiken. Jullie hebben gestemd op je favoriete of meest gebruikte merk. Hier is de uitslag! Mocht je op overig hebben gestemd, laat dan in de reacties hieronder weten welke headset je gebruikt.

  5. SteelSeries

  De afgelopen jaren zijn er een hoop Steelseries headsets uitgekomen die verschillende prijzen en kwaliteiten hebben. Uit het stemmen blijkt dat veel van jullie dit merk gebruiken en is uiteindelijk op de vijfde plek gekomen. Laat in de reacties vooral weten welke SteelSeries headset jullie allemaal gebruiken!

  Een van de meest recent uitgebrachte SteelSeries headsets is de Arctis Pro Wireless. In onze review hebben het apparaat een dikke 8,5 gegeven. De headset is comfortabel, heeft een geweldig geluid en een handig oplaadsysteem met een inwisselbare dual-batterij. Helaas werkt het apparaat niet voor de Xbox One.

  4. Sennheiser

  Er zijn tientallen Sennheiser headsets te koop speciaal voor gamers. Ook wij zijn positief over de apparaten in onze reviews. Een bekende Sennheiser headset is de GSP 300 met de GSP 600 als opvolger. Momenteel is er een actie gaande waarbij de de GSA 50 headset-hanger gratis te krijgen is bij aankoop van (onder andere) de twee bovenstaande headsets.

  Er worden nu tevens speciale Dota 2 headsets verkocht door Sennheiser. Deze headsets zijn gemaakt in samenwerking met Valve. De GSP 600 Dota 2 Edition zal omgevingsgeluid blokkeren en bevat een noise-cancelling functie voor de microfoon van het spel. Momenteel is de headset (met gratis accessoires die normaal wél geld kosten) te pre-orderen voor 229,00 euro.

  HyperX

  3. HyperX

  De headsets van HyperX hebben bijna allemaal een ander doel. De ene headset focust zich op een lange levensduur van de batterij en de ander focust meer op comfort. Op de website van HyperX Gaming staat bij iedere headset een duidelijk overzicht van de functies van het apparaat.

  Een van de meest bekende HyperX series is de Cloud. Wij hebben zowel de originele Kingston Cloud als de Kingston Cloud II mogen testen. Wij waren bijzonder positief over beide headsets. Dit komt doordat beide apparaten goede kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

  Sony

  2. Sony

  Er is geen groot aanbod van headsets te vinden op de website van Sony, maar wat er is heeft vaak wel een goede kwaliteit. Er zijn headsets te vinden die draadloos zijn, een langdurende batterij hebben en headsets met surround sound.

  Sony houdt zich niet alleen bezig met het maken van headsets, maar ook VR headsets. Met de 3D audio van een headset kunnen spelers horen waar alle geluiden vandaan komen. Ook hebben de meeste apparaten een ingebouwde microfoon om te praten met vrienden. De virtuele wereld lijkt dan ineens heel echt.

  1. Turtle Beach

  Het merk van de headsets die door jullie het meest worden gebruikt is Turtle Beach! Sommige van de Turtle Beach gaming headsets die er bestaan zijn de Elite Pro, Recon 150, Stealth 600 en Stealth 700. De headsets verschillen enorm in prijsklasse, dus de kans is groot dat er altijd wel een headset voor je bij zit die goede kwaliteit en een redelijke prijs hebben.

  Via de website van Turtle Beach zijn headsets te bestellen. Mocht je bestelling meer dan 50 euro kosten zal de verzending gratis zijn. Vanwege gamescom zijn er nu zelfs speciale aanbieden op tientallen headsets.

  Wij hebben ook veel headsets gerecenseerd op de site, hieronder valt de Stealth 700 voor de Xbox One.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.