Deze Harry Potter locaties moeten sowieso in de nieuwe game zitten

Article
zondag, 05 juli 2020 om 17:00
hogwarts 2404481 1920f1593407453
In 2018 kwam het spel Harry Potter Mystery op de telefoon uit. Binnenkort verschijnt er een nieuwe Harry Potter game. Daarvoor zijn er genoeg Harry Potter locaties die voor de game geschikt zijn. Dit zijn de beste locaties die sowieso in de game moeten zitten.

Hogwarts

Wat absoluut niet mag ontbreken in het Harry Potter universum is Hogwarts. De school heeft maar liefst 7 verdiepingen en bevat kamers voor de vier afdelingen. Niet alleen in Hogwarts maar ook erom heen zijn er genoeg locaties voor de nieuwe game zoals het grote meer en het huisje van Hagrid.
De grote zaal is een van de belangrijkste ruimtes van Hogwarts. Hier wordt niet alleen gegeten, maar ook worden nieuwe leerlingen voor het eerste jaar gesorteerd door de sorteerhoed die een afdeling voor je kiest. Ook worden er in de grote zaal feesten gegeven zoals het speciaal Kerst- en Halloweenfeest. Op het terrein van Hogwarts bevindt zich het veld voor quidditch. Hier wordt elk jaar een toernooi gehouden tussen de afdelingen. Er is dus op Hogwarts genoeg te doen en er zijn voor de game meerdere locaties eromheen beschikbaar.
universal studios 1412551 1920f1593407318

Perron 9 ¾

Perron 9 3/4 bevindt zich op het station van King's Cross in London. Om op het perron te komen loop je tussen de perrons van 9 en 10. Op perron 9 3/4 bevindt zich de Hogwarts Express. Deze trein brengt ieder jaar op 1 september de leerlingen naar Hogwarts voor het nieuwe schooljaar.
Harry ontmoette in het eerste deel van de reeks Hermoine en Ron in de trein onderweg naar Hogwarts. In Harry Potter and the Chamber of Secrets lukte het Harry niet om op het perron te komen. Het was namelijk niet veilig op Hogwarts. In het laatste deel, Harry Potter and the Deadly Hallows, zien we aan het eind van de film Harry, Hermoine en Ron die hun kinderen voor hun eerste jaar naar Hogwarts sturen.
universal studios 3407863 1920f1593407522

Diagon Alley

Op Diagon Alley bevinden zich tientallen winkels voor heksen en tovenaars. Leerlingen van Hogwarts kunnen er hun schoolbenodigdheden vinden zoals een toverstaf, een bezem, een ketel, boeken en hun eigen huisdier. In de film gaat Hagrid samen met Harry naar Diagon Alley om spullen te kopen. Daarvoor gaan ze eerst naar de bank Gringotts.
Harry haalt onder andere zijn eigen toverstaf in Diagon Alley en Hagrid koopt voor hem Hedwig, zijn eigen uil. Om op Diagon Alley te komen moet je in London café The Leaky Cauldron bezoeken. Dreuzels kunnen er niet komen, omdat het café onzichtbaar is voor Dreuzels. Heksen en tovenaars kunnen er ook eten en overnachten. In het derde deel van Harry Potter overnachtte Harry in The Leaky Cauldron omdat hij niet meer naar huis kon.
harry potter 1176447 1920f1593407683

Forbidden Forest

Vlakbij het terrein van Hogwarts bevindt zich het verboden bos. In het bos bevinden zich veel magische wezens zoals eenhoorns en centauren. In het eerste Harry Potter deel moesten Harry, Hermoine, Ron en Draco voor straf naar het verboden bos.
Je mag alleen het bos betreden als je straf hebt of als er lessen zijn voor magische wezens. Het huisje van Hagrid bevindt zich aan de rand van het bos. Hagrid is jachtopziener en geeft af en toe lessen over magische wezens zoals een hippogrief. In het tweede deel van Harry Potter gaan Harry en Ron naar het verboden bos omdat de spinnen hun daarnaartoe hebben geleid. Diep in het bos vinden ze Aragog, de spin van Hagrid. Aragog vertelde dat Hagrid onschuldig was en dat hij 50 jaar gelden niet de geheime kamer heeft geopend.
harry potter 4455031 1920f1593407861

Dursleys huis

In het huis van de Dursleys is het verhaal van Harry Potter allemaal begonnen. Hier brachten Professor Dumbledore, professor McGonagall en Hagrid Harry naar het huis van de Dursleys. Harry's ouders waren vermoord door Voldemort en de Dursleys waren de enige familie waar Harry terecht kon.
Het huis van de Dursleys ligt in het graafschap Surrey in Londen. Harry heeft voordat hij naar Hogwarts ging 11 jaar bij de Dursleys gewoond. Daar verbleef hij slechts in een klein kamertje onder de trap. Later in het tweede deel kreeg hij de oude kamer van Dudley Dursley. Na het derde deel van Harry Potter ging Harry weg uit het huis van de Dursleys, omdat het niet meer veilig was om daar te wonen.

Populair Nieuws