PC-versie Horizon Zero Dawn heeft releasedatum

News
maandag, 06 juli 2020 om 8:00
horizon zero dawnf1580387264
Dat Horizon: Zero Dawn naar PC zou komen was al bekend, maar wanneer precies nog niet. Nu heeft Guerrilla Games bekend gemaakt wanneer Horizon: Zero Dawn via Steam en de Epic Games Store op PC uit gaat komen. De game is meteen al te pre-orderen en is al vanaf volgende maand verkrijgbaar.
Horizon: Zero Dawn is een game van het Nederlandse Guerrilla Games en kwam in 2017 exclusief uit voor PlayStation 4. In datzelfde jaar kwam ook de uitbreiding Frozen Wilds uit. De game is lange tijd de best verkopende PlayStation 4 Exclusive geweest met meer dan 10 miljoen exemplaren.
Het was al langer bekend dat Horizon: Zero Dawn naar PC zou komen, maar er was geen nauwkeuriger datum bekend dan deze zomer. Nu is die datum er wel. Horizon: Zero Dawn Complete Edition zal 7 augustus op PC te spelen zijn. De game is ook meteen te pre-orderen.

Systeemeisen ook bekend

Horizon: Zero Dawn heeft behoorlijke systeemeisen. De aanbevolen PC configuratie bestaat naast een 64 bits processor en versie van Windows 10 en DirectX v12 uit
De game zal zo'n 100 GB aan schijfruimte vergen.
De PC versie van Horizon: Zero Dawn is de Complete Edition. De Frozen Wilds DLC zal dus inbegrepen zijn, evenals enkele add-ons. De PC versie kent enkele verbeteringen ten opzichte van de PlayStation 4 versie, waaronder ondersteuning van ultra-wide schermen en diverse opties voor betere graphics. Ook is er sprake van een unlocked framerate. De verschillende nieuwe opties worden in een nieuwe trailer toegelicht.
In juni kondigde Sony een vervolg op Horizon: Zero Dawn aan, met de naam Horizon: Forbidden West. Deze game zal op PlayStation 5 verschijnen.

Populair Nieuws