Deze grote blockbusters zijn nu te streamen in Nederland

Article
dinsdag, 02 april 2024 om 15:00
oppenheimer cillian murphyf1711378226
Ben je al een tijdje niet naar de bioscoop geweest, maar wil je wel van nieuwe films genieten? Dan kan je nu vanaf je eigen comfortabele bank genieten van deze blockbusters, die nu te streamen zijn in Nederland.

Oppenheimer

De film die tijdens de afgelopen Oscars de show stal is Oppenheimer, de nieuwste film van de gerenommeerde regisseur Christopher Nolan. De film is de eerste biopic voor Nolan en focust op het leven van de Amerikaanse natuurkundige J. Robert Oppenheimer, van zijn studie tot aan zijn rol in het belangrijkste project van zijn leven.
Oppenheimer staat namelijk bekend als ‘de vader van de atoombom’. De natuurkundige, gespeeld in de film door Oscar-winnaar Cillian Murphy, stond namelijk aan het hoofd van het Manhattan-project - het project waarbij atoomwapens werden ontwikkeld tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Oppenheimer is nu te streamen bij SkyShowtime.

Poor Things

Momenteel draait Poor Things nog steeds in de Nederlandse bioscopen, maar de nieuwe film van Yorgos Lanthimos is ook al te bekijken via een streamingdienst. Je kan dus zelf kiezen of je Poor Things op het witte doek wil zien of vanaf je eigen bank of comfortabele stoel.
In de film schittert Emma Stone (die een Oscar voor haar rol won) als Bella Baxter, een jonge vrouw die tot leven is gewerkt door de eccentrieke chirurg Godwin Baxter (Willem Dafoe). Dat is Baxter gelukt door het brein van haar eigen foetus te stoppen in het hoofd van Bella. Wanneer haar brein zich verder begint te ontwikkelen, wil ze de wereld verkennen en ontsnapt ze met een louche advocaat (Mark Ruffalo).
Poor Things is in Nederland te streamen op Disney+.
2023 06 25 wonka pelicula como verf1702904702

Wonka

Timothée Chalamet maakt op dit moment furore in de bioscoop als Paul Atreides in Dune 2, maar de acteur was niet lang geleden ook al in de bioscoop te zien. Toen speelde hij namelijk de uitvinder en ondernemer Willy Wonka in Wonka, een origin story voor het beroemde personage uit het boek Charlie and the Chocolate Factory.
In Wonka bestaat de bekende fabriek nog niet. De 25-jarige Willy is net terug van een wereldreis, waarin hij op zoek is gegaan naar zeldzame delicatessen. Terug in Londen wil hij zijn droom waarmaken door een eigen chocoladewinkel te openen, maar hij krijgt daarbij harde weerstand van drie concurrenten.
Wonka is nu te zien op HBO Max.
2023 06 11 barbie netflix como verf1701169143

Barbie

Toen Barbie voor het eerst werd aangekondigd, waren er veel twijfels over het project. Hoe kan je immers een goede film maken over een plastic speelgoedpop? Maar regisseur Greta Gerwig heeft bewezen dat dat zeker mogelijk is, samen met Margot Robbie en Ryan Gosling als Barbie en Ken.
In de kleurrijke film leeft Barbie in de utopische wereld Barbieland, een wereld waarin alles perfect lijkt. Het gaat alleen mis wanneer ze een enorme paniekaanval krijgt en angst voor de dood. Barbie vraagt hulp aan Weird Barbie en krijgt het advies om af te reizen naar de echte wereld en op zoek te gaan naar het kind dat met haar speelt.
Barbie is nu te bekijken op HBO Max.
schermafbeelding 2023 09 21 om 210402f1697792565

Killers of the Flower Moon

Martin Scorsese heeft door de jaren heen een hoop sterke films gemaakt, maar hij staat het meest bekend om zijn samenwerkingen met Robert DeNiro (Goodfellas, Casino, The Irishman) en Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street, The Departed, Gangs of New York). In zijn nieuwste project Killers of the Flower Moon combineert hij de kracht van beide acteurs.
In de film wordt olie ontdekt op het land van de Osage-indianen, waardoor ze in één klap steenrijk worden. Ernest Burkhart (DiCaprio) is net terug van de Eerste Wereldoorlog en wordt aangemoedigd door zijn oom William King Hale (DeNiro) om een relatie aan te gaan met de vrijgezelle indiaan Mollie Kyle (Lily Gladstone). Er bloeit een mooie romance op, maar ondertussen worden er één voor één Osage-indianen vermoord.
Killers of the Flower Moon is nu te streamen op Apple TV+.

Populair Nieuws