Deze drie Netflix series kijk je in één weekend uit!

Article
vrijdag, 16 april 2021 om 18:00
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Heb je in het weekend geen grote plannen op de agenda staan? Netflix staat altijd voor jou klaar! Deze drie Netflix series slepen je door het weekend heen en kan je in één ruk uitkijken!

1: The End of the F***ing World

Netflix serie The End of the F***ing World werd voor het eerst in 2017 uitgebracht en gaat over een tiener psychopaat en een rebel, die smachten naar avontuur, waardoor zij samen op een rondreis gaan. Deze komedieserie is gebaseerd op een stripboek.
Alhoewel de Netflix serie twee seizoenen heeft, zijn er niet super veel afleveringen, die ook nog eens relatief kort duren. Hierdoor ga je snel door de afleveringen heen en voor je het weet, heb je de serie al uitgekeken!
Bekijk de trailer van The End of the F***ing World hieronder:

2. Firefly Lane

Netflix serie Firefly Lane gaat over twee beste vriendinnen Tully en Kate, die elkaar door dik en dun steunen, met een onbreekbare bond die sinds hun tienerjaren gevormd is en nog steeds niet gebroken is. De serie volgt het leven van de twee vrouwen, vanaf hun tienerjaren in de jaren 70 tot het volwassenleven tegenwoordig.
De serie heeft 10 afleveringen die rond de 50 minuten duren. Alhoewel dit veel lijkt, heeft Firefly Lane maar 1 seizoen. Dit kijk je zo uit. Als je er eenmaal aan begonnen bent in het weekend, kun je niet meer stoppen.
Bekijk de trailer van Firefly Lane hieronder:

3: DOTA: Dragon's Blood

DOTA: Dragon’s blood komt van de gelijknamige online game. De Netflix serie gaat over een tegenstrijdige maar dappere Dragon Knight. Wanneer hij een draak en een prinses met haar eigen missie tegenkomt, wordt hij meegetrokken in een conflict dat groter is dan hij ooit zou kunnen bedenken.
DOTA: Dragon’s Blood is een gloednieuwe Netflix animatieserie met 1 seizoen. Er zijn in totaal acht afleveringen die rond de 25 minuten duren. Je kan deze serie zelfs in een dag al uitkijken.
Bekijk de trailer van DOTA: Dragon’s Blood hieronder:

Kijk deze Netflix series in één weekend af

Andere Netflix series die je in een weekend af kan kijken zijn The Witcher, Tiny Pretty Things, The Assassination of Gianni Versace en Alice in Borderland.
Ben jij van plan één van deze series te gaan kijken in het weekend? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties