Deze 5 Apple producten komen er wellicht aan!

Article
dinsdag, 03 november 2020 om 18:00
apple uitgelichtf1587024271
Apple is de laatste tijd weer erg druk geweest met nieuwe plannen en releases. Recentelijk werd de iPhone 12 aangekondigd met maar liefst vier verschillende versies. Natuurlijk is het bedrijf altijd bezig met nieuwe dingen bedenken en betere versies maken van de producten die ze al leveren, maar wat staat er momenteel op de planning voor het gigantische bedrijf? Vandaag gaan wij vijf grote producten af die Apple in de komende jaren van plan is uit te brengen.

Apple Smart Glasses

Een onverwachtse start van deze lijst is de Apple bril die ergens in de komende jaren op de markt zal gaan komen. Natuurlijk is dit geen normale bril, maar een smart bril. Dit betekent dat het product een aantal speciale features zal hebben.
Geruchten gaan rond over dat de bril bijvoorbeeld een ingebouwde processor en een reality-besturingssysteem heeft. Veel weten we alleen nog niet over de Apple bril, maar het klinkt als een uitvinding van Tony Stark. De bril zou tevens namelijk ook spraakactivering bezitten en de mogelijkheid om berichten te versturen. Wij hopen snel meer informatie te krijgen over dit futuristische apparaat.
schermafbeelding 2020 07 02 om 235322f1615385144

Apple TV Set-Top Box

Apple is bezig met de maak van een nieuwe versie van de Apple TV. De televisie zal een geüpdatete processor bevatten en naar verwachting ook een vette nieuwe afstandsbediening met een hele bijzondere feature.
Het gerucht gaat dat de afstandsbediening een ‘Find My’-optie zal bevatten die we al kennen van iPhones. Dit betekent dat je via een app je afstandsbediening kan vinden als je het apparaat bijvoorbeeld kwijt bent in huis. De nieuwe Apple TV staat gepland voor 2021, maar er is nog niet zeker wat de precieze datum van uitbreng zal zijn.
technology 3068617 1920f1615385383

AirPods 3

Natuurlijk zijn we allemaal bekend met de draadloze oordopjes van Apple, de AirPods. De populaire bluetooth oordopjes zijn, zoals veel Apple producten, behoorlijk prijzig, maar de kwaliteit wordt steeds beter en beter. De AirPods Pro die een tijdje geleden uitkwamen waren al een hele grote verbetering ten opzichte van het eerste exemplaar.
Wij verwachten dat de Airpods 3, die waarschijnlijk pas laat in 2021 uit zullen komen, opnieuw een aantal verbeteringen zullen kennen. Ook gaan er geruchten dat Apple plannen heeft een nieuwe versie van de AirPods Pro te maken zonder de noise cancellation optie, zodat ze dit exemplaar voor een lagere prijs kunnen verkopen.

Apple koptelefoon

Na het succes van de draadloze oordopjes van Apple is het geen verrassing dat er geruchten gaan over een eventuele koptelefoon van Apple. Natuurlijk is Apple ook al in bezit van Beats, waar ze volledig gefocust zijn op audio toestellen, maar een Apple koptelefoon zou een interessante nieuwe wending zijn voor het bedrijf. Ook zou dit kunnen zorgen voor het opbouwen van concurrentie tussen twee bedrijven met dezelfde eigenaar, wat alleen maar zorgt voor meer verkoop en promotie.
apple 132960

Apple Car

Geloof het of niet, maar Apple is bezig met het maken van een eigen elektrische auto. Dit is natuurlijk een hele andere categorie product dan dat we gewend zijn van Apple, maar dit zal het bedrijf zeker niet tegenhouden.
Het gerucht gaat al een flinke tijd rond dat Apple hiermee bezig is. Het leek er een tijdje op dat het plan in duigen aan het vallen was, maar volgens een zeer betrouwbare Apple analist, Ming-Chi Kuo, zou Apple nog steeds bezig is met het maken van hun eigen elektrische auto.
Wat vinden jullie van al deze plannen van Apple? En wat voor producten zouden jullie graag zien van het Bedrijf?