Nintendo start met Monthly Rewind videoserie rondom Switch

  Waar Nintendo er normaal gesproken ineens met nieuws of een Nintendo Direct komt, gaat de consolemaker nu maandelijkse updates brengen. Die komen voorbij in een nieuwe videoserie waarin elke maand Switch nieuws voorbij komt.

  Nintendo is nogal van het onverwachte. Vaak verschijnt er ineens nieuws rondom een nieuwe game of een komende release vanuit een Nintendo partner. Nu brengt Nintendo een nieuwe videoserie uit genaamd Monthly Switch Rewind. De videoreeks pakt al het Switch nieuws samen in één video die terugkijkt op de maand die voorbij is. De eerste maand staat nu online en grijpt terug op oktober.

  Bekijk de video hieronder voor al het Switch nieuws uit oktober:

  Nintendo Monthly Rewind vervangt Nintendo Direct niet

  De videoserie vervangt de Nintendo Direct video's niet, maar geeft elke maand een opsomming van al het nieuws uit de stal van Nintendo. Zo haakt de Monthly Rewind video van oktober in op de toevoeging van Steve uit Minecraft aan Super Smash Bros. Ultimate, al het No More Heroes nieuws en de beelden van Hyrule Warriors: Age of Calamity van de afgelopen maand.

  Dat betekent dat we nog steeds uit het niets nieuwtjes vanuit Nintendo mogen verwachten, maar dat we niet meer bang hoeven te zijn om iets te missen. De maandelijkse update vat namelijk alles op een uitgebreide manier samen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.