Wat kunnen we nog verwachten van de Destiny 2 annual pass?

  De Destiny 2 annual pass is vanaf begin december van start gegaan en duurt nog tot en met augustus. De annual pass gaat nog zorgen nog voor veel content in de toekomst, wat kunnen we allemaal nog verwachten? We hebben de beste content voor je op een rijtje gezet.

  Bungie/Microsoft

  Nieuwe Gambit ervaring

  Laten we beginnen met het tweede deel van de annual pass, aangezien het eerste deel Black Armory eind deze maand al beëindigt. Er zitten nog twee delen aan te komen, namelijk Joker’s Wild en Penumbra. Joker’s Wild gaat zich voornamelijk focussen op game modus Gambit, dat gaan we gelijk merken ook.

  Want we krijgen begin maart al gelijk een nieuwe Gambit ervaring, wat er verder met die nieuwe ervaring bedoeld wordt, is niet helemaal duidelijk. Misschien een nieuwe soort game modus in Gambit-stijl, een soort game modus met meerdere punten waar je motes kan opslaan. Of een Gambit game modus waarin je met bepaalde boosts of iets dergelijks gaat werken. Laten we het hopen.

  Xur Bounties

  Voor degenen die niet weten wie Xur is, ook al moet je hem als Destiny speler ongetwijfeld kennen: Xur is een verkoper die op random locaties alleen in de weekenden exotische goederen verkoopt. Het verhaal rondom dit personage is vrij duister en mysterieus, er is simpelweg nog weinig over hem bekend. Het enige wat we weten over Xur is dat hij van ‘de Nine’ afkomt.

  We zullen verlopig nog niet van onze mysterieuze snuiter afzijn, we hebben hem daarentegen niet gemist, want hij was niet veel meer dan een marktkoopman. Maar goed, op de annual pass kalender staat dat er Xur Bounties aan zitten te komen. Dit zou kunnen betekenen dat we van hot naar her worden gestuurd voor misschien legendary shards, wapenonderdelen of hopelijk Exotic shards.

  3 exotic quests

  Iets waar Destiny bekend om staat zijn haar exotische quests, stappen die je moet doorlopen om een heel zeldzaam wapen te verkrijgen. Die stappen zijn soms heel simpel, maar vereisen soms echt enorm veel moeilijke, langdradige stappen. Bekijk eens onze special met de 10 beste Destiny 2 exotic quests om je eens te verdiepen in de moeilijkste quests. De laatste toegevoegde exotic quest is die van The Last Word, die kwam ook via de annual pass.

  Op de kalender staan nog drie aankomende exotic quests waarvan de wapens nog onbekend zijn. Welke wapens kunnen we verwachten? Nou, Bungie houdt ervan om oude wapens uit Destiny 1 nog eens uit de dood te laten opstaan. Dat deed Bungie al met bijvoorbeeld de Sleeper Simulant en meest recentelijk met The Last Word. De wapens die wij nog graag zouden willen zien voor deze quests: Vex Mythoclast, Outbreak Prime, Red Death, Touch of Malice en The 4th Horseman.

  Bungie/Microsoft

  Joker’s Wild wapens en uitrusting

  Het Joker’s Wild deel van de annual pass belooft ook nieuwe wapens en uitrusting die in de trend van Joker’s Wild zijn ontworpen. The Drifter biedt al wel wat uitrusting aan voor elke class, maar deze is niet heel indrukwekkend. Ook wordt er door veel spelers geklaagd over de beloningen van Gambit, die zijn namelijk vaak hetzelfde. Doorgewinterde spelers weten over welk wapen het gaat.

  Wat willen we zien van deze uitrusting? Laten we hopen dat het wapens en uitrustingen zijn waarmee we goed overweg kunnen in Gambit. Iets wat je net dat ene voordeel geeft als je aan het invaden bent. Destiny kennende wordt het uitrusting waar je niet specifiek veel aan hebt, behalve dan om je lightlevel mee omhoog te krikken.

  Bungie/ Activision

  Solstice of Heroes

  Dit evenement kennen we al van vorig jaar, maar keert wederom terug en belooft altijd veel goeds. Nieuwe gear, leuke shaders, nieuwe sparrows en schepen. Solstice of Heroes is een evenement waarbij je vaak oude locaties en missies opnieuw bezoekt, vaak zijn deze extra moeilijk of extra lang. De beloningen voor dit evenement meestal heel erg goed en ook nog eens goed ontworpen.

  Solstice of Heroes zorgt voor extra uitdagingen, extra missies, extra buit, extra cosmetics en ga zo nog maar even door. Dit jaar komt het evenement zo ongeveer tegen augustus terug, laten we hopen dat het evenement net zo goed is als vorig jaar.

  Bungie

  Privé Gambit

  Iets waar spelers ook al lang om gevraagd hebben is de mogelijkheid om een eigen privégame aan te maken. Eigen regels instellen, zelf een map kiezen en dat met de spelers die je aardig vindt. Ideaal toch?

  Voor de Crucible, de multiplayer modus in Destiny 2, waren er al wel meerdere mogelijkheden in de matchmaking. Je kon een eigen team kiezen, een map kiezen en alle regels en game modi zelf instellen. De annual pass belooft privé Gambit matches en komen dus gegarandeerd.

  Bungie

  Nieuwe raid

  Dit is misschien wel een van de meest belovende features van de annual pass: een nieuwe raid. Die kregen we al een door uitbreiding Black Armory, maar dat is niet de enige die we kunnen verwachten met de annual pass. De eerste raid op de annual pass heette Scourge of the Past en vond zich plaats in een verlaten deel van de Last City. Een kleine, uitdagende en leuke raid, maar redelijk simpel aangezien de raid al voltooid kon worden door twee guardians.

  Nee, voor de volgende raid willen we iets uitdagenders. Een soort tweede Leviathan is zeker op prijs gesteld, want dat is een van de beste raids ooit. Of een soort raid die we in de Taken King zagen, dat lijkt reëler als je kijkt naar de vele hints die Bungie heeft gedropt over Oryx’s familie. Laten we hopen dat de raid iets te maken heeft met Oryx en zijn familie, want die familie is aardig groot, en gevaarlijk.

  Bekijk hier de complete agenda van Bungie met de annual pass:

  Destiny 2 annual pass roadmap

  Wat kunnen we nog verwachten van de Destiny 2 annual pass?

  Dit zijn de grootste en belangrijkste dingen die we nog kunnen verwachten van de Destiny 2 annual pass. Wat vind jij van de content die nog gaat komen? Zijn er features die beter kunnen volgens jou? Bekijk dan onze special met 10 Destiny 2 features die nog beter kunnen.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.